pátek 20. ledna 2017

Háčky na ručníky bez vrtání

Háčky na ručníky bez vrtání

Háčky bez vrtání s pevným držením a pro různé příležitosti. To je široká nabídka háčků značky tesa. Háčky do koupelny, kuchyně či pokoje v různých tvarech, barvách a materiálech.


Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Přesazené tyče žebříku na ručníky zajišťují optimální cirkulaci vzduchu, takže vaše ručníky rychleji vysychají a nevznikají nepříjemné pachy.


Stabilní stojan na ručníky lze volně umístit v místnosti bez vrtání a díky jeho prostorově úspornému designu vytváří mnoho úložného prostoru. Háčky na ručníky Když nepotřebujete mít všechny ručníky na jednom místě, ale rádi byste si je pověsili tam, kde je potřebujete, jistě přijdou vhod doplňkové koupelnové lepicí háčky. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.


Háčky na ručníky bez vrtání

Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Snadná montáž a žádné riziko poškození stěny.


Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny. Nechte se inspirovat naší nabídkou, kde najdete i různé vychytávky. Například věšák na ručníky bez nutnosti vrtání nebo háčky , které se dají zavěsit na koupelnový žebřík. Ty se obzvlášť hodí do malých koupelen, kde by velký věšák na ručníky jedině zavázel.


Ať už takový, nebo makový, věšák na ručníky. SOUTĚŽ o luxusní háčky bez nutnosti vrtání do zdi. Ručníky , župany, utěrky, chňapky, kuchyňské nástroje stejně jako kabáty či deštníky je potřeba někam pověsit.


Vrtání do dlaždic ale představuje vel. Háčky se také hojně využívají pro sušení ručníků, avšak pro dokonalé usušení ručníků raději použijte držáky či sušáky na ručníky , odvedou svou práci mnohem efektivněji. Nebojte se, že háčky od nás vám v koupelně zreziví, všechny jsou totiž vyrobené z nekorodujícího materiálu, jako je mosaz či měď.


Věšáčky, háčky nebo dvojháčky, trojháčky, čtyřháčky na ručníky a osušky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ani háčky pro těžkou váhu nemusíte vrtat 17. Pokud chceme pověsit v koupelně ručníky , v předsíni kabelku nebo třeba bundy, musíme k tomu mít kvalitní háčky nebo věšáčky, které se musí ve většině případech přichytit šroubem do hmoždinky.


Připevňujte koupelnové doplňky snadno bez použití vrtačky a ušetřete peníze za rekonstrukci. Produkty se prodávají bez lepidla - to je nutno dokoupit zvlášť: Lepidlo Mamut High Tack, ml Pokud si to nakonec s lepením rozmyslíte, nic se neděje, výrobky obsahují vše potřebné ke klasické montáži na hmoždinky. Koupelnové doplňky bez vrtání , to je vaše volba!


Vyzkoušejte koupelnové doplňky z řady bez vrtání ! Získáte praktické police, držáky i háčky , které upevníte na zeď velmi snadno, rychle a především bez poškození stěn. S doplňky s montážním systémem PowerLoc, TurboLoc, StaticLoc nebo VacuumLoc získáte pevné a kvalitní uchycení. V předsíní se bude hodit pro odložení svršků nebo zavěšení klíčů. Jedinečný systém umožňuje rychlé, snadné a spolehliv.


Chromovaný držák na ručníky , věšáky, sušáky a háčky na ručníky nebo utěrky do koupelny. Na trhu dnes narazíte na opravdu velké množství nejrůznějších koupelnových doplňků, které můžete na stěnu upevnit i bez vrtání. Pořídit si tak můžete policové systémy řešené drátovým programem, police se skleněnou podložkou, dvoupatrové poličky do sprchových koutů na hygienické potřeby či teleskopické nebo rohové police. Moderní montáž bez vrtání je určen lidem, kteří nejsou příznivci vrtání několika desítek otvorů, a svým způsobem ničení mistrně nalepených obkladů nebo dokonale vymalované stěny.


Celkem designových řad zahrnuje sortiment háčků, polic, košíků, kelímků na zubní kartáčky, sprchových tyčí a různých držáků na ručníky , mýdla, fény apod. Lepicí sada, která obsahuje montážní základnu a speciální lepidlo, díky kterému připevníte tyto koupelnové doplňky snadno, pevně a bez vrtání , je součástí každého balení. Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit (každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky