úterý 17. ledna 2017

Guzzanti gz 361

Free Shipping Available. Elektrická pečící trouba s ventilátorem Guzzanti GZ 3má velký vnitřní prostor o objemu litrů. Horní (650W) a spodní (650W) topné těleso. Turbo funkce pro rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu.


Horní a dolní topné těleso s ventilátorem.

Výškově nastavitelný pečící plech. The Guzzanti company aim to bring to the market the most desirable products in a fresh design, excellent quality and really beautiful packaging that customers appreciate in many countries. The special oven enamel guarantees easy maintenance, health and long life of the appliance. Elektromos sütő Guzzanti GZ 3történetesen a tökéletes társ a sütéshez és néhány egyéb beállítások, hogy alkalmazkodjanak a közelgő étkezés.


Speciális zománc kemence biztosítja a könnyű karbantartást, az egészségügyi biztonság és a hosszú élettartam és a biztonságról. Minitrouba Guzzanti GZ 3s matným černým povrchem a nerezovým panelem nabízí objem litrů. Trouba umožňuje využít pečících funkcí.

Teploty lze plynule nastavit mezi 40°C – 260°C pomocí otočného voliče. Jinym otocnym volicem zase nastavite casovac azna minut. Funkce: Horni ohrev Spodni ohrev Horni a spodni ohrev Spodni ohrev a. The oven has enamelled baking sheet and Cr-Ni grill. The Guzzanti GZ 3two-pan cooker will become your great companion for baking and cooking. The special enamelled oven casing guarantees easy maintenance, health and long life of the appliance.


Medzi voliteľné režimy patrí napríklad dolné teleso s ventilátorom, horné a dolné vyhrievacie teleso alebo funkcia. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. Veškeré informace o produktu. Elektrická rúra na pečenie Guzzanti GZ 3sa stane so vaším skvelým spoločníkom pre pečenie a vďaka niekoľkým voliteľným nastavením sa prispôsobí pripravovanému pokrmu.


Hodnocení a recenze Guzzanti GZ 3od ostatních. Minirúra Guzzanti GZ 3s matným čiernym povrchom a nerezovým panelom ponúka objem litrov. Rúra umožňuje využiť funkcie na pečenie. Teploty možno plynulo nastaviť medzi 40°C – 260°C pomocou otočného voliča.


Guzzanti GZ 3ponúka vnútorný priestor o objeme litrov a okrem klasickej funkcie pečenia využijete aj funkciu Turbo, ktorá je zodpovedná za rovnomernú cirkuláciu vzduchu a funkciu rozmrazovania.

Na koniec úpravy vás upozorní časovač zvukovou signalizáciou. Pultovou mrazničku využijete do restauračních kuchyní či do velkých domácností. Jestliže nemáte v kuchyni místo, nevadí. Podívejte se na video od týmu O. Stolná rúra Guzzanti GZ 3nerez. Přečtěte si podrobné informace o produktu Guzzanti GZ 361.


Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Guzzanti GZ 3, napište do diskuze na této stránce. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


GUZZANTI GZ 361GUZZANTI GZ 3- Didelis tūris l;Viršutinis (650W) ir apatinis (650W) šildytuvas;Kepimo skardų reguliuojamas aukštis;minučių laikmatis;Lengvai. Mini sütő Guzzanti GZ 3, matt fekete, rozsdamentes acél panel! Nagy belső térfogat – liter, Állítható tepsi, perces időzítő, Könnyen tisztítható zománc belső burkolat, Változtatható hőmérséklet ° C – 2° C! Pečící minitrouba Guzzanti GZ 3nabízí jednoduché ovládání pomocí otočných knoflíků. Vnitřní objem litrů je vhodný pro přípravu pokrmů pro menší počet lidí. Italské espresso Guzzanti GZ má pokročilé elektronické nastavení teploty a množství kávy s automatickým vypnutím po naplnění jednoho nebo dvou šálků.


Speciální smalt trouby zaručuje snadnou údržbu, zdravotní nezávadnost a dlouhou životnost spotřebiče. What is the Kagoo Score?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky