pondělí 9. ledna 2017

Spiralovy krajec

Malý a šikovný pomocník! Každá z jeho tří výměnných čepelí má svou barvu: žlutá vykouzlí tenoučké zeleninové či ovocné nudličky, zelená silnější špagety a or. Rozbijte nudu ve své kuchyni a vytvořte originální a dietní recepty s použitím elektrického spiralizéru SENCOR SSV 330WH. Nemůžete přesvědčit své děti, aby j. Spirálový kráječ na zeleninu Microplane.


Microplane spirálový kráječ je jednoduchý a přitom velmi důmyslný nástroj, který najde své uplatnění hlavně při přípravě zdravých zeleninových salátů. Nakrájet zeleninu do zajímavých tvarů nikdy nebylo tak snadné! Díky tomuto úžasnému kráječi si vše toto můžete připravit během pár chvil. Kompaktní kráječ ozdobných zeleninových a ovocných spirál. Náš web potřebuje ke svému správnému fungování soubory cookies, pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním.


Více informací o nastavení zde. Detailní popis produktu. Jedná se o ruční spiralizér, který je ideální na zpracování podlouhlé zeleniny jako jsou okurky, cukety, mrkev, petržel a pod. Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu.


Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní. Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu. Připravíte s ním snadno a rychle řadu zdravých a originálně tvarovaných pokrmů, např.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Příloha 2: Reklamační řád 1. Tento reklamační řád se vydává v souladu a ve smyslu zákona č. S tímto kráječem lze vytvořit skvěle vypadající jídlo během chvíle. Univerzální spirálový kráječ na zeleninu.


Obložené mísy a zeleninové saláty, které jsou ozobené spirálami z křupav. Připravte pro své přátele krásné a efektní překvapení. Vyplněním a odesláním formuláře souhlasíte s nezbytným zpracováním Vašich osobních údajů pro účely zasílání obchodních sdělení v souladu s našimi Zásadami zpracování osobních údajů.


Ráda zde nakupuji a jsem velice spokojená se zákaznickým servisem. Vždy, když potřebuji poradit jsou na příjmu. Na tomto e-shopu se mi líbí, že nabízí nejnovější trendy, které v Česku ještě nejsou k sehnání. Vhodné do myčky bramborový twister, který dělá zábavné spirály sada obsahuje: držák brambor, plastový kráječ (spirálový řezač) a kovové spinky. Tescoma PRESTO spirálový kráječ na brambory je vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál.


Jehlice je z nerezavějící oceli, spirálový kráječ a masivní rukojeť z odolného plastu. Twister chips spirálový kráječ brambor a zeleniny. S pomocí tohoto kráječe můžete vytvořit dlouhé spirály z brambor (twister chips) a poté ufritovat, jak to znáte z festivalů, trhů nebo poutí.


S pomocí spirálového kráječe nakrájíte zeleninu na úhledné spirálky snadno a rychle. Kráječ se bude hodit na přípravu salátů, ale i zeleninových obloh. Díky jeho gumové přísavce se snadno přichytí na kuchyňskou linku. Je vyroben z nerezové oceli.


Stylový kráječ je vhodný na krájení tenkých proužků zeleniny nebo k dozdobení salátů a pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky