pondělí 30. ledna 2017

Vyhazovací nůž mikov

Mikov - oficiální web tradičního českého výrobce nožů značky Mikov , kancelářských potřeb a průmyslových spojovačů značky RON Mikov s. Plastová střenka má tvar, který. Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


V této kategorii najdete nabídku vyhazovacích nožů.

Tento termín je vhodný spíše pro nože, které čepel vystřelují přímým pohybem. Očekávaná novinka z Mikulášovic v podobě nové čepele pro velmi známý nůž Predátor z materiálu N6(obdoba 440C -ocel). Nyní v upravě Stone Wash. Díky všestrannému využití se ihned nabízí vyhazovací nůž Mikov PREDATOR.


Tento nuz mě potěšil svým vzhledem, včetně koženého pouzdra s vyraženým lvem jako náš státní znak. Mikov Predator Stonewash из BÖHLER N6- Duration: 9:40. Kvalitní vyhazovací nůž tradičního českého výrobce Mikov z nerez oceli.


Aktuálně vyráběný Predátor má rukojeť z plastu.

Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i do celé Evropy, USA a Ruska. Predator od společnosti Mikov , jsou nejzajímavějším výrobkem ze všech kapesních nožů. Určitě se hodí mít na každou činnost jiný, přesto ale „ten. Jednou z mnoha výhod nože PREDATOR je, že se nůž dá rychle otevřít jednou rukou a konec nože je opatřen zadním kováním. Vyhazovací nože patří mezi speciální druhy nožů.


Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma druhy je to, že vyhazovací nůž se otvírá kruhovým pohybem. Nůž je dodáván včetně koženého pouzdra. Dřevěná střenka má tvar, který.


Armádní a sportovní dýky Dodáváme klasické modely tzv Uton, značení 3NG vz. Starší vyhazovací nůž Mikov. Broušený ale jinak v naprosto funkčním stavu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Odstraňovač izolace z drátů, Otvírák na konzervy.


Za vlastnění vyhazovacích nožů Predator vyhazov určitě nedostanete, pokud ovšem zrovna nepracujete v bance. Jsou takové, jaké mají kvalitní nože být – rychlé, ostré, spolehlivé a perfektně padnoucí do ruky. Při výběru loveckého nože Mikov je třeba se rozmyslet, zda chcete nůž zavírací nebo pevný - oba typy naleznete v širokém sortimentu tohoto českého výrobce.

Nůž Predátor je otevíratelný jednou rukou. Kč není skladem Kód: MIK241ND1ZK. Jistě oceníte i nízkou celkovou hmotnost nože, která činí 1gramů.


Kapesní vyhazovací nůž řady PREDATOR s čepelí, střenkou a koženým pouzdrem (na vyžádání je možné vyrobit levoruké provedení - bez příplatku). Střenka nože je vyrobena ze dřeva. Zavírací nůž Mikov 220-XP-1. Kapesní nůž Mikov 220-XP-má čepel vyrobený z nerezové oceli a střenka z jeleního parohu. Jestli vám přijde povědomý, jste opravdu věrný fanoušek bondovek.


Mikov vyrábí především celý sortiment nožů - kapesní zavírací nože, lovecké nože, vyhazovací nože, pracovní nože, ale také kuchyňské, řeznické a sportovní nože. Kromě toho je výrobcem a dodavatelem sortimentu kancelářské techniky, drobného strojírenského materiálu a přípravků pro přesné stříhání a tlakové lití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky