úterý 17. ledna 2017

Průmyslové myčky nádobí

Opravdový expert v gastronomii musí mít v zásobě účinná řešení, s nimiž je každé zařízení v mžiku připraveno k novému použití. Kompletní řada našich průmyslových myček sahá od malých myček skla pro bary, kavárny a menší restaurace až po myčky s vysokou hodinovou produktivitou. Provoz tunelové myčky bude vyžadovat přítomnost osoby, neboť nádobí je třeba položit na dopravníku a pak je odebírat na výstupu z nádrží.


Jaká je průmyslová myčka odlišná od domácnosti? Jak již bylo uvedeno výše, průmyslové myčky čelního typu se velmi podobají běžným myček nádobí pro domácnost. Profi myčka nádobí , označovaná také jako průmyslová myčka na nádobí , je vhodná pro mytí příborů, skla a stolního nádobí.

Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny, může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně. Požadavky na moderní průmyslové myčky nádobí jsou vysoké a mnohostranné.


Proto jsme vyvinuli šest myček nádobí – do každé kuchyně ideální model. U nás najdete myčku nádobí , myčku černého nádobí , vestavnou myčku skla a tři kapotové myčky nádobí. Díky své dvouplášťové konstrukci z nerezové oceli pracují. Před naskládáním nádobí - talířů do myčky , je nutné jejich opláchnutí tlakovou sprchou a odstranění tak hrubých nečistot.


Následně dojde k důkladnému oplachu vodou při teplotě upravené pro myté předměty.

Tato metoda zajistí perfektní výsledky mytí a vysoký hygienický standar který značně převyšuje požadavky na. Skutečný profesionál v kuchyni potřebuje rovněž efektivní řešení, aby veškeré zařízení bylo okamžitě znovu k dispozici. Naše řada výrobků je kompletní, od malých myček skleniček pro bary, kavárny nebo malé restaurace až po velkokapacitní myčky nádobí. Průmyslové myčky přepravek, výrobků a dílů.


Od pořízení zařízení forchem jsou myta předměty mnohem čistší. Dodávají se v celoelektrickém provedení nebo s plynovým ohřevem vody. Dle velikosti provozu dodáváme skříňové, průběžné nebo tunelové myčky. PM Celestina – pro průmyslové myčky nádobí – pro český trh.


Produkt je vyroben s nejvyšším možným ohledem na životní prostředí – biologicky snadno odbouratelný. Návod k použití: Výrobek je určen do velkokapacitních myček na nádobí v kuchyních škol, veřejného stravování, hotelech, restauracích apod. Když chcete zjistit, jak se věci dělají opravdu dobře, chce to se občas porozhlédnout, jak se s tím vypořádali ti nejlepší. A tou nejlepší je v daném případě nová řada tunelových pásových myček nádobí Concept. Stroje řady Concept jsou výsledkem kompletního reinženýringu a obsahují nejčerstvější.


Myčka typu gilotina je vyrobena z nerezové oceli, má otočné rameno, bezpečnostní snímač otevření dveří, programy mytí. Myčka na nádobí s přepravou košů řady M-iQ vám ukáže, co dnes průmyslová myčka dokáže: Šetřit energii, být šetrný ke zdrojům a přesto překvapit s uživatelským komfortem a ergonomií - a především přesvědčit! Koncepce energie M-iQ poskytuje optimální bilanci využití energie a šetří nejen náklady, ale také přináší dobré klima do umývárny nádobí. Mycí a oplachová chemie WINTERHALTER pro průmyslové myčky nádobí.


Chemie skladem, ihned k expedici.

V dnešní době je myčka už standard pro většinu domácností, protože mytí nádobí je velmi neoblíbená činnost a myčka tento problém hravě vyřeší. Nádobí stačí jen vložit do myčky a po skončení procesu ho uklidit na své místo. Myčka také nabízí bonusy.


Nákup myčky nádobí však pro někoho může znamenat i nemalý stres. Myčky nádobí Bosch, Beko nebo jinou. Vejděte do kterékoliv prodejny a uvidíte tucet modelů přesně stejné výšky a šířky s podobnými.


Celestina Automatic – oplach má vůni trvalou a na sítku se neusazuje již zmíněný tuk, takže se ze sítka vyklepnou zbytky a. Orkán PROFI univerzál je alkalický tekutý vysoce účinný univerzální nepěnivý mycí detergent pro průmyslové myčky nádobí. Receptura tohoto mycího přípravku obsahuje hydroxid sodný a povrchově aktivní látky. Složení neobsahuje žádné látky s aktivním chlórem a je plně bez fosfátů. Při mycím procesu dojde k. Práškový čistič pro průmyslové automatické myčky nádobí s obsahem kg.


Mycí přípravek pro průmyslové myčky nádobí Topmatic Universal Special 25kg. Vysoce účinný tekutý mycí přípravek pro průmyslové myčky nádobí Topmatic Universal Special. NELZE OBJEDNÁVAT PŘES ESHOP, POUZE ZA PŘÍPLATEK NA DOTAZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky