úterý 31. ledna 2017

Indukční podložka tescoma

Je opatřen speciálními distančními nožičkami, které zajišťují správnou polohu adaptéru těsně nad indukční varnou deskou. Díky nožičkám dochází k optimálnímu rozložení magnetického pole, adaptér plynule a rovnoměrně ohřívá nádobu a současně se indukční sporák nepřehřívá a nevypíná. Tescoma adaptér na indukci Ani v případě, že jste si pořídili novou indukční varnou desku, se nemusíte vzdát svého oblíbeného nemagnetického nádobí. Tescoma vám nabízí adaptér na indukci, s nímž budete moct pohodlně a bezpečně ohřívat vodu v konvici, restovat maso i vařit omáčky ve starších hrncích a pánvích.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Orion Nerezová indukční podložka s odnímatelnou rukojetí 24cm.


Indukční podložka Tescoma Presto. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. NOVĚ: polévkovar, RETRO odpařovače, designová chlebovka a podložka pro trouby S novým rokem představujeme úchvatné novinky - polévkovar, který bude vařit za vás, krásné odpařovače na topení, geniální chlebovku a řešení pro špinavou troubu. Jedna uživatelka na střeše psala, že má z toho jakoby poškrábané sklo na indukci, nemáte s tím problém?


Indukční podložka tescoma

Nevím ale jakou tu redukci měla - tescoma to určitě nebyla. Tescoma , u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za 6Kč. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skle.


Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma indukční podložka najdete na Skrz. Vhodné do ledničky, mrazničky a myčky.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno hliníkovou akumulační vložkou pro úsporu energie a odnímatelnou rukojetí pro bezpečnou manipulaci. Adaptér na indukci Tescoma Presto. Kč Plech do trouby BRA cm. Nádoba na přípravu pečiva Lékué cm.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pořídili jste si novou indukční desku a máte problém se svým starým nádobím? Pak nezoufejte a volte redukci na indukční desku, díky němuž využijete své staré pánve, hrnce a jiné kuchyňské náčiní.


Indukční podložka tescoma

Snadná manipulace a nízká hmotnost. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma indukční podložka. Ušetříte tak čas i peníze. Slouží jako podložka pod horké nádobí. Perfektně skladné, lze složit, snadno se čistí.


Podložku pod hrnce dejte pod hrnec s magnetickým dnem a bude na něm držet při zvednutí i přenášení. Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry. Hrnec z ušlechtilé oceli se skleněnou poklicí, cca l. TESCOMA kastrol PRESIDENT Stone s poklicí, l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky