úterý 10. ledna 2017

Podstavec pod nohy

Podložky, podnožky a opěrky pod nohy jsou zhotoveny tak, aby umožnily uživateli při sezení zaujmout optimální ergonomickou pozici při práci, a přirozený sklon chodidel. Opěrka nohy k počítači snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře. Zdravotní kolébky s masážní funkcní stimulují akupresurní body a přispívají k vitalitě a zdraví člověka. Kč 6Kč bez DPH 7Kč 6Kč. Podstavce a nohy , to jsou takové kalhoty našeho stolu.


Podstavec pod nohy

Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový. Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu. Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot). Nožní opěrky snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře. Zlepšují oběh krve v dolních končetinách a zmenšují otoky nohou.


K držáku jsou přibaleny pryžové dorážky, aby nedrnčely bočnice PC o plastový držák a tak nedošlo k jeho poškrábání. Podložky pod nohy sú konštruované tak, aby umožnili užívateľovi pri sedení zaujať optimálnu pozíciu pri práci, a prirodzený sklon chodidiel. Opierky nôh tak znižujú napätie a únavu nôh, chrbta a krku. Podstavec pod nohy (podnožka) Fellowes STANDARD.


Podstavec pod nohy

Zaujímavosťou pre chladnejšie obdobie je podložka pod nohy s funkciou vyhrievania. Pracovali by sme na zemi. Nájdite si podstavec , ktorý vám vyhovuje, spojte ho so stolovou doskou a môžete pracovať – posediačky či postojačky.


Sedací vaky, pytle i sedáky jsou skvělé na relax. Do obýváku jsou fajn dřevěné stoličky či ratanové taburetky na kolečkách. Existují stovky různých taburetů, podnožníků a podnožek pod nohy. Přijďte si vybrat své štokrle. Vaša práca je jedinečná.


Podstavec pod nohy

S našimi stolovými doskami môže byť taký aj váš stôl. V našej ponuke nájdete množstvo veľkostí, materiálov a štýlov. Potom môžete kombinovať stolové dosky s nohami a vytvoriť si stôl, ktorý bude vyhovovať vašej práci, štúdiu alebo koníčkom.


Ergonomický podstavec pod nohy Fellowes ENERGIZER nutí k. Vyhřívaný podstavec pod nohy vyhřívaný Fellowes Climat Control. Dva stupně intenzity vyhřívání nebo režim chlazení vzduchem (vestavěný větrák). Aj touto formou si môžete zrenovovať svoj nábytok a priblížiť jeho vzhľad ostatným doplnkom interiéru či už v plastovom, kovovom alebo hliníkovom prevedení. Tuto výsadu nabízí také podstavec pod počítač, který díky kolečkům můžete snadno přemístit podle toho, jak zrovna potřebujete. V případě, že máte v kanceláři také tiskárnu nebo fax, může pro Vás být užitečný podstavec se zásuvkami.


Podstavec pod nohy

Lidé, kteří pracují formou home office, jistě ocení podstavce pod notebooky. Polohovatelný chladicí podstavec pod notebooky o velikosti 12–13. Hlučnost podstavce je dBA. Součástí židličky je dvojitý jídelní pultík, praktický koš na drobnosti, novorozenecká vložka. Výšku židličky lze nastavit do sedmi poloh, opěrku zad lze nastavit do tří poloh.


Podnožka je vybavená nastavením ve pozicích. Nižší zásuvka s držákem pro klávesnici zajistí více prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky