pátek 13. ledna 2017

Jídlonosiče nerez

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Jídlonosiče a termoboxy na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice. Rozměry: objem 4x l, pr.


Jídlonosiče nerez

Navíc pokrmům zajistíte dostatečnou hygienu zejména při jejich převozu hromadnými prostředky. V sortimentu naleznete jídlonosiče plastové i jídlonosiče nerez. Nabízíme nerez jídlonosiče s třemi nebo čtyřmi miskami, které se skládají na sebe. Termonádobu lze použít také. Vrchní miska nerez jídlonosiče se zakrývá víčkem.


Obsahuje čtyři misky o objemu l, které poskytují dostatečný prostor na polévku, hlavní jídlo, dezert případně i salát. Najdete u nás plastové, silikonové, textilní i nerezové jídlonosiče a termotašky! Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie JÍDLONOSIČE , TERMOHRNCE A CHLADÍCÍ TAŠKY. Objem misek l, průměr cm.


Jídlonosiče nerez

Nerezový termo jídlonosič je ideální k přepravě obědů. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Miska se vyrábí v barv. Jsou vhodné pro přenos a uchovávání potravin. Store Line Banquet, obsahuje nerezové misky s objemem 7ml o průměru 13cm a výšce 7cm, síla materiálu 5mm.


K tomu Vám poslouží jídlonosče z naší nabídky! Nabízíme široký sortiment jídlonosičů plastových i nerezových. Plastové jídlonosiče mohou být použity i do mikrovlné trouby pro ohřev potravin. Využijte naší akční nabídky na plastové jídlonosiče. Domácnost Zahrada Dílna Kuchyně Vaření Kuchyňské náčiní Skladování a balení potravin Mísy.


Jídlonosiče nerez

Výrobky jsou zkoušeny ve Státní zkušebně v Jablonci nad Nisou, SGS France a SGS Hong Kong. Hliníkové výrobky jsou vyrobeny z kvalitního potravinářského hliníku (Al 95) určeného pro styk s potravinami, dle normy EN 602. Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE, PŘEVODEM a ONLINE PLATEBNÍ KARTOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky