pátek 27. ledna 2017

Magnetický blok na nože

Magnetický blok na nože

Magnetický blok na nože z bambusového dřeva WMF. Bílý blok na nože Vialli Design Universal. Bambusový blok na nože Unimasa, výška 2cm. Vybírejte si Bloky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tento produkt má dopravu zdarma.


Objednejte do hod a zboží vám bude doručeno následující pracovní den. Nabízíme mnoho možností, jak bezpečně uložit vaše kuchyňské nože. Designové stojany na nože z odolného dřeva nebo praktické magnetické lišty od firmy Wüsthof Dreizackwerk Solingen jsou tou správnou variantou, jak mít nože prakticky uložené a přitom vždy po ruce. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Nejen, že je tento způsob jejich uskladnění elegantní, je i velmi šetrný k samotným nožům a jejich ostří. Designový magnetický stojan na kuchyňské nože z bambusového dřeva s integrovaným magnetem pojme ks nožů. Pohodlné a vzdušné uchytenie nožov magnetom zaručuje absolútnu čistotu a hygienické prostredie bez zbytočného zadržiavania vlhkosti.


S týmto stojanom na nože jednoducho na prvý pohľad rozlíšite jednotlivé nože. Dřevěné bloky na nože i magnetické desky na odkládání nožů najdete v naší nabídce samozřejmě také. Máme je v mnoha typech a různých velikostech. Designový a magnetický blok na sedm nožů, který zaujme v jakémkoliv prostoru ať už na kuchyňské lince, kuchyňském ostrůvku nebo během servírování na vaší zahradní party. Na to mysleli naši designéři, když navrhovali blok na nože Lumo.


Proto zvolili odolné bambusové dřevo a originální řešení: magnetický blok. S ním máte nože neustále po ruce, na očích a navíc v čistotě – na rozdíl od bloků, do kterých se nože zasouvají. Doplňte i vy své nože o designový blok. Luxusní dřevěný blok na elegantní uložení Vašich nožů, díky kterému můžete mít své oblíbené pomocníky v kuchyni připravené k práci a zároveň vždy hezky na očích.


Kvalitní dřevo je doplněno magnetickými proužky, které na první pohled vypadají jako dřevěné. Tyto silné magnety pevně udrží nože na stojanu. Praktické stojany na nože. Moderní a kvalitní sady nožů dávno nepatří do zásuvek, kde se vzájemnými pohyby mohou otupit. Patří do stojanu na kuchyňskou linku, aby byly okamžitě po ruce a přitom každý odděleně.


Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Velice kvalitní a praktický magnetický blok na nože od Wüsthof Dreizack Solingen ve světlém provedení. Solingen je Německé město, jenž je sídlem mnoha renomovaných nožířství, kterým dominuje právě firma Ed.


Magnetický blok na nože

Blok na nože magnetický , světlý. Nože tak máte neustále po ruce. Bloky na nože firmy Wüsthof jsou zároveň efektním doplňkem Vaší kuchyně. Stojany na nože skladem.


S tímto stojanem na nože snadno na první pohled rozlišíte jeden nůž od. Všechny informace o produktu Kuchyňský nůž Zwilling Pro magnetický blok s noži - ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Zwilling Pro magnetický blok s noži - ks. Banquet Culinaria lišta na nože cm. Vyhledávané také: Moderní stojany na nože stojany na nože Bonami stojany na nože stojany na nože značky WMF Parametry a popis produktu A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky