úterý 22. prosince 2015

Vodovzdorná deska

Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Tato deska dobře funguje jako uzavřená povrchová vrstva pro konečnou pokládku podlahových krytin. Kromě použití pod podlahy může být využita jako obkladová deska pro stěny nejen u dřevostaveb. Vysoce kvalitní foliovaná březová překližka s mimořádnými mechanicko-fyzikálními vlastnostmi a odolností vůči působení vody, tvrdší povrch.

OSB desky, překližky, palubky - Maph s. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. S - výběrová deska prakticky bez defektů.


Připouští se jen několik zdravých suků. Nejsou povoleny žádné vysprávky. BB - jsou povoleny občasné srostlé suky. Přípustné jsou dýhové vysprávky.

Povoleny jsou občasné vlasové praskliny a vysprávky nemusí. Nabízíme oboustranně hladké a protiskluzové vodovzdorné foliované překližky a třívrstvé bednící desky. Stavební překližka vodovzdorná Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem.


Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu. Oboustranně foliovaná překližka - hladká. Překližka foliovaná-březová. Používá se na šalování (víceobrátkové bednění) pohledového betonu. Vodovzdorná překližka s folií - popis.


Skladová dostupnost dle pobočky. Betonářská výztuž ocelová. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Velkoplošné bednicí desky z překližky se vět- šinou používají pro. Je vyrobena z břízy s barevným odstínem antracit.


Tato vodovzdorná konstrukční deska je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Vaši stavbu či interiér. Při koupi překližek je třeba brát v úvahu čemu má deska sloužit, jak dlouho a čemu bude odolávat.


Každé použití překližky je jiné a proto je nutné používat správný typ překližky doporučené odborným prodejcem.

Durelis je konstrukční mikroštěpková deska s tvrdým a hladkým povrchem a je vodovzdorná. Pevnostní vlastnosti jsou srovnatelné s OSB-deskami a jsou jejich oblíbenou ekonomickou náhradou. Mikroštěpky jsou rozloženy všemi směry ve třech vrstvách. S přívěsem odjíždíte ještě dnes.


Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Prodej ojetých přívěsů za příznivé ceny. Servis a náhradní díly v e-shopu. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Podkladové desky koupit o objednat u OBI.


V hladké a protiskluzové variantě. Nejvhodnější pro přívěsné vozíky a korby nákladních aut. Tím je zajištěna vysoká odolnost proti vnějším vlivům.


Deska může být použita ve stavebnictví (záklopy střech, stropů a podlah), nosné díly pro dřevostavby, bednění, vertikální obklady (opláštění stěn), obalový průmysl, nábytkářský průmysl atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky