čtvrtek 17. prosince 2015

Fiskars pilka

Free Shipping Available. Umožňují snadno řezat větve a prosvětlovat koruny stromů. Fínskej značky a za skvelé ceny. Je vybavena šikovnou karabinkou pro připnití například na pásek.


Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Sú hlavne určené na rezanie čerstvých konárov s priemerom nad 5cm. Pílový list z kalenej ocele má dlhú životnosť a je extrémne ostrý. This feature is not available right now.


Please try again later. Integrovaná objímka zajišťuje jedním pohybem rychlé a pevné spojení mezi příslušným nástavcem a násadou. Tato pilka je vysoce kvalitním nástrojem pro řezání čerstvého dřeva. Their cutting power is boosted by an ingenious gear mechanism and they have sharp, quality.


Fiskars pilka

Shop our wide selection of supplies and find inspiring project ideas! Fiskars jaké budete nejvíce potřebovat. Každý zahradník dobře ví, že stromky či keříky je nutné čas od času prořezat, aby se jim lépe dařilo. Její čepel s délkou 1mm řeže jako divá a nesmírně pohodlně se drží v ruce. Univerzální kempinková sekera je vhodná pro přípravu třísek na podpal - pro štípání polen o průměru do cm.


Má velmi lehké a pevné topůrko z FiberComp materiálu, 3D povrch. Veškeré informace o produktu. Vždy výhodná nabídka zboží z našeho internetového obchodu! Ať už jde o zahradní nářadí, či nože, sekery, nebo kuchyňské potřeby, jistě Vás potěší snížená a ekonomicky výhodná cena. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Oznámení o dostupnosti zbož. S touto extrémne ostrou rámovou pílou môžete rezať kmene stromov a silné konáre s priemerom nad cm. Thanks to titanium’s innate properties, they are lightweight and easy to handle.


The ergonomic design provides the perfect grip, comfort and safety. Hledáte malou, ale šikovnou pilku s kterou se dostanete téměř kamkoliv? Plně zasouvací do držadla. Veľmi účinný tvar zubov umožňuje rýchle a jednoduché rezanie aj surového dreva.


Nevyhnutné cookies Tieto sú cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu, napríklad umožňujú prístup do častí pre registrovaných zákazníkov, zapamätanie si obsahu nákupného košíka, zabezpečenie a administráciu online služieb. Jesteś pasjonatem ogrodnictwa, gotowania czy rękodzieła – wybierz coś dla siebie. Jej list s perfektne vybrúseným tvarom zubov umožňuje účinný rez ťahom s nepatrnou námahou.


Pílka sa ľahko a pohodlne drží v ruke. Díky tomu je pilka výborně sbalitelná, bezpečně se přenáší a snadno skladuje. Pilové listy jsou vyrobeny z kalené oceli a zaručují dlouhodobou životnost a ostrost pily.


Zahradní pilka je ideální pro rychlé a hladké řezy větví. Pilky objednejte v eoshop. Třikrát broušené ostří listu pilky umožňuje zdravý a čistý řez. Ocelový list je kalený, ostře broušený.


List pilky se zasouvá do rukojeti pro bezpečné skladování a přepravu. Vďaka tomu je pílka výborne zbaliteľná, bezpečne sa prenáša a ľahko skladuje. Pílové listy sú vyrobené z kalenej ocele a zaručujú dlhodobú životnosť a ostrosť píly.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky