čtvrtek 31. prosince 2015

Keramicke korenky

Starožitné a umělecké porcelánové Slánky, kořenky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Keramické kořenky jsou vhodným doplňkem do kuchyně. Ke kořenkám si můžete přiobjednat ve stejném dekoru velké dózy na cukr, mouku, strouhánku, špagety atd.


Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování.

Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření. Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření, sůl nebo pepř, slánka a pepřenka. Sada šesti ručně malovaných, buclatých kořenek, je přesně to, co schází vaší kuchyni.


Naštěstí vám s tím může pomoci keramika z Tupes. Další várka v průběhu března. Bílé keramické kořenky s popisky v retro stylu.


Určitě u nás najdete něco praktického a hezkého do Vaší kuchyně. Cena poštovného je 13- Kč.

Mohu cibulový porcelán používat do mikrovlnné trouby a myčky nádobí? Ke kořenkám lze také vyrobit velké dózy na mouku, cukr, sůl, strouhanku nebo např. Ostatní - Stare korenky bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis  Slánka a pepřenka v zamilovaném objetí se stanou elegantním doplňkem každé kuchyně.


Díky nevšenímu zpracování se tato sada stává originálním dárkem! Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevili koupou našeho výrobku a přejeme Vám, aby jste jej užili ve zdraví! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stylové a praktické – kořenky z naší nabídky se stanou krásnou dekorací každé kuchyně.


Umístěte je co nejblíže sporáku tak, abyste je měli při přípravě jídel při ruce a bylo na ně dobře vidět. Dobrý deň, pred nedávnom 22. Lamart, Tescoma, Banquet a dalších. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nakupujte domácí potřeby a nádobí do kuchyně levně. Staré porcelánové kořenky s květinovým dekorem. Materiál glazovaný porcelán.


Jedna kořenka je poškozená. Vhodné jako dekorace do chalupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky