středa 9. prosince 2015

Plech na rohlíčky

Plech na rohlíčky

Zenker plech na vanilkové rohlíčky. Plech na vanilkové rohlíčky je vyroben z nepřilanvého teflonu. Na jednom plechu je rohlíčků, které budou jeden jako druhý. Není vhodný do myčky na nádobí.


Plech na rohlíčky

Dame na teple misto kynout asi hod. Po vykynuti dame na val a rozkojime na mensi stejne kousky, vyvalime slzu nebo trouhelnicek a rolujeme od shora dolu a tim vznikne krasny rohlicek. Mrkněte na krátký video návo jak na ně. Zvládne je opravdu každý, není na nich co zkazit! Na videu to možná není vidět, ale rohlíčky samozřejmě nepokládám jen tak na plech.


Konce, za které jste těsto drželi, přehněte zpět do středu, stačí jen zhruba půlcentimetrový camfourek. Plochýma rukama srolujte těsto do ruličky směrem od sebe. Přeneste na plech , dodržujte aspoň pěticentimetrové rozestupy. Hotové rohlíčky potřete vodou a posypte hrubou solí nebo mákem.


Plech na rohlíčky

Rohlíky přendáme na papírem vyložený plech na pečení a necháme je na plechu chvíli kynout. Před pečením je můžete potřít olejem, rozšlehaným vajíčkem nebo teplým mlékem, posypat kmínem nebo sezamem. Každý bochníček jednotlivě rozválíme válečkem na rovnoramenný trojúhelník, který od nejdelší strany napevno stočíme do rohlíku, dlaněmi ho ještě rozválíme do délky a uložíme na plech vystlaný teflonovou fólií nebo pečícím papírem, přikryjeme vzdušnou čistou utěrkou, aby rohlíky neokoraly, a necháme na. Dělali jsme rohlíčky na plech. Tedy na ten s rohlíčkama.


Měla jsem ho tedy vymazaný - používám na to olej ve spreji. Stříkla jsem to jen před prvním použitím. Vanilkové rohlíčky jsou snad nejklasičtějším vánočním cukrovím. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Silikonová forma na pečení ROHLÍČKY ks. Forma ze zdravotně nezávadného materiálu je nepřilnavá, neváže pachy a velmi rychle vychladne. Forma na pečení je vhodná do myčky i mikrovlnné trouby.


Druhý den těsto opatrně a rychle rozpracujeme a tvarujeme rohlíčky , které skládáme na plech na pečící papír. S těstem pracujeme rychle, jinak se začne tajit. Plech vložíme do předehřáté trouby na 175°C a pečeme asi – minut. Rohlíčky kontrolujeme zespodu, a jakmile začnou zespodu hnědnout, jsou hotové. Rohlíčky pak zatočíme od širšího okraje k úzkému okraji, přendáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do vyhřáté trouby na horkovzduch při 180°C, můžeme péct dva plechy najednou.


Vyndáme z trouby a ještě teplé obalíme v moučkovém cukru. Plech na pečenie potrieme olejom a dáme naňho papier na pečenie. Rohlíčky ešte môžeme pretrieť olejom alebo rozšľahaným vajíčkom. Rohlíčky ukládáme na plech vyložený papírem na pečení. ZENKER Forma plech na vanilkové rohlíčky malé ks 30xcm.


Potom si ich ešte môžeme no nemusíme. Opatřeno nepřilnavým povlakem který zamezuje připalování, nepoužívejte kovové kuchyňské nářadí, rozměr 30cm x 31cm. Rukama rohlík ještě jemně vyválím a uložím na papírem vyložený plech. Rohlíky na plechu zakryji druhým plechem stejné velikosti a nechám kynout hodiny. Po dvou hodinách rozehřeju troubu na 2stupňů (funkce ventilátor) na dno trouby uložím prázdný plech.


Plech na rohlíčky

Plech na rohlíčky s kvalitním nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Doporučujeme formu vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení. Upečete jich najednou 41.


Použijte kuchyňskou chňapku. Vhodná do plynové, elektrické i. For shipping to the United Kingdom visit this page Baking vanilla rolls.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky