pátek 4. prosince 2015

Plynový vařič var 2

Idiots Tree Felling Fails with Chainsaw Machine - Tree Falls on Head and House - Duration: 8:11. Velkou výhodou je snadná obsluha, bleskové zprovoznění, snadná regulace plamene a nenáročnost na údržbu. Jste vášnivým turistou a stále vám chybí kvalitní vařič ? Jedná se o dokonalého pomocníka, který má vysoký výkon při zanedbatelných rozměrech.


Jedná se o lety prověřený model, který je na trhu již pár desítek let v nezměněné podobě.

To svědčí o jeho výborném zpracování a vlastnostech, na které je spolehnutí. Má nízkou váhu (1g) a vysoký výkon při malých rozměrech. Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu, vysoký výkon, snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na. Turistický plynový vařič.


Kompaktní lehký dvouvařič na propan butan, se dvěma hořáky z nerezové oceli. Praktický, přenosný pomocník, určený na chaty, chalupy, do kempů i karavanů. VAR vařič VAR plynový.

Tiež jednoduchá obsluha, bleskové sprevádzkovanie, ľahká regulácia plameňa a. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Hodí se jak pro běžnou turistiku tak i pro nejnáročnější horolezecké výstupy. Velmi lehká manipulace kterou zvládne opravdu každý! Ide o dokonalého pomocníka, ktorý má vysoký výkon pri zanedbateľných rozmeroch.


Spotřeba plynu je závislá na jeho průtoku tryskou. Grilovací nářadí) Hodnocení produktu: 1 (). Pravidelně se k instrukcím vracejte a buďte opatrní.


LEHKÝ TURISTICKÝ VAŘIČ na turistiku i horolezectví OD ČESKÉHO VÝROBCE. Vyvážený poměr výkonu a spotřeby plynu. Barely noticeable in your pack, it delivers impressively in camp. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Při použití závětří má i při ohřevu.


Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Dostaňte něco navíc než ostatní!

Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách. Oblíbený, spolehlivý vařič. Je určen především pro rekreační turistiku, ale výborně slouží i při zdolávání osmitisícovek po celém světě. Dodává se v textilním obalu.


Je ideální pro vaše víkendové akce, prázdninové aktivity nebo i horské expedice. Má velmi snadnou obsluhu, velice rychlou manipulaci a okamžitý výkon. V jednoduchosti je krása a tady to platí bez debat. Var Var plynový vařič.


Jednoduchý, skladný, lehký a hlavně naprosto spolehlivý turistický vařič a to vše za pár kaček. Použitelný jak při běžné turistice, tak i při vysokohorských výšlapech nebo expedicích(zde je nutné používat závětří).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky