pondělí 28. prosince 2015

Filetovací nůž fiskars

Free Shipping Available. Veškeré informace o produktu. Důležitá je také rukojeť, která se bezpečně drží.


Při práci jsou ruce mokré a špinavé, proto je bezpečný úchop velmi důležitý. Filetovací nože jsou výborným dárkem pro všechny rybáře a kuchaře. Naprostou špičkou mezi filetovacími, chcete-li rybářskými noži, jsou filetovací nože Marttiini.


Užitečný nůž pro rybáře a každého kdo ryby připravuje. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Nože byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se drží v ruce pohodlně a pevně.


Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly. Ideální například k filetování ryb. Nemám rád měké filetovací nože, které moc pruží, kroutí se. Pro filetování používám loveckou dýku, která doře drží ostří. Je třeba si uvědomit, že při filetování používáte hlavně špičku nože, tedy asi prvních 8cm, proto je zcela zbytečné, kupovat si filetovací nůž s dlouhou čepelí.


Při výběru nože se zaměřte na materiál a délu čepele a také na typ nože. Vedle nožů s univerzálním použitím si můžete vybrat i specialní nože určené pro konkrétní činnosti jako je loupání, vykosťování či porcování masa. Hodnocení produktu:. Elegantní filetovací nůž z kvalitní švédské oceli a rukojetí z břízy. S koženým pouzdrem a brouskem.


Díky této technologii nože zůstávají 4x déle ostré než běžné nože. Držadla nožů s výbornou. Nůž na pečivo s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva.


V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Vysoká odolnost HRC 5 certifikace FSC, délka čepele cm. Nože z řady Functional Form jsou určeny pro pohodlné každodenní vaření. Snadno se používají, čistí a skladují.


HRC 5 zajišťující ostrost a kor. Fiskars FISKARS Nůž filetovací cm. HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti), díky níž je odolná proti korozi a vyznačuje se dlouhou životností. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Chcete poradit s výběrem zboží? Mohu nevyhovující zboží vyměnit? Ergonomicky navržená držadla se pohodlně drží a umocňují potěšení z přípravy jídla Čepele s. Rukojeť má měkký povrch Softgrip se zábrana proti pořezání. Nůž má robustní rukojeť se zarážkou pro prsty, která zaručuje snadný a bezpečný úchop a nejvyšší možný komfort při práci s ním.


Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Nůž byl navržen pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost zaručenou měkkým. Hlavní roli v ní hrají filetovací nože. Jedná se o typ nožů, který se využívá ke správnému nafiletování rybího masa.


Aby se filetování stalo pouze otázkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky