středa 16. prosince 2015

Sklenena odmerka

Sklenená odmerka l, WMF. Umývajte bežnými čistiacimi prostriedkami, nepoužívajte čistiace prostriedky na báze piesku alebo agresívne chemikálie, vhodná do umývačky. Odmerka s lievikom DELÍCIA 0l Tescoma. EO sklo - jedna z popredných sklené odmerné pohár dodávateľov v Číne. Kúpiť a veľkoobchod prispôsobené produkty z našej výroby.


Nevyhnutnosť pri výrobe mydla.

Vhodné do umývačky i mikrovlnky. Kuchyňské odměrky různých typů z plastu, skla, nerezu i silikonu najdete zde. V kuchyni pak zcela jistě velmi rychle oceníte nejen jejich praktické využití, díky kterému správně nadávkujeme potřebné suroviny a potraviny. Vyrobená zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, vhodná pre elektrické a plynové sporáky, do mikrovlnnej rúry, chladničky a umývačky.


Vynikajúca k odmeriavaniu a ohrievaniu tekutín a odmeriavaniu sypkých hmôt. Značka PYREX je známa predovšetkým vďaka žáruvzdornému riadu. Vďaka rozvoju a predovšetkým vďaky potrebám klientov sa značka PYREX stala prvou značkou, ktorá ponúka zákazníkom kompletný riad pre pečenie a varenie zo všetkých dostupných materiálov.


S odměrkami do kuchyně TESCOMA pohodlně naberete, přesně odměříte a bezpečně přemístíte všechny sypké i tekuté suroviny.

Detail produktu Do obchodu. Sada kuchynských odmeriek Premier Housewares Skladom -. Je vybavená rukoväťou pre jednoduchú manipuláciu a výlevkou pre pohodlné liatie. Značka Pyrex je známa predovšetkým vďaka žáruvzdornému riadu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tradiční transparentní odměrka pro odměřování tekutin. Dle potřeby lze přísady v odměrce uchovat v chladničce či je ohřát v mikrovlnné troubě. Odměrku je možné mýt v myčce.


Nabízíme ji v dalších dvou možných velikostech. Měrná stupnice: ml, pint. Díky rozvoji a především díku potřebám klientů se značka PYREX stala první značkou, která nabízí zákazníkům kompletní nádobí pro pečení a vaření ze všech dostupných materiálů.


Je vyrobena z velmi kvalitního skla, dá se použít na studené i horké tekutiny a můžete ji bez problémů vkládat do myčky nádobí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynikající k odměřování i ohřívání tekutin a odměřování sypkých hmot.

Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, vhodné pro elektrické a plynové sporáky, do mikrovlnné trouby, ledničky a myčky. Odmerajte si potrebné ingrediencie na Váš obľúbený koláč našimi odmerkami. Na FAVI nájdete aj sady odmeriek rôznych veľkostí. U nás SKLADEM za 2Kč s DPH.


Nakupte snadno a rychle, bez registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky