čtvrtek 17. prosince 2015

Rychlovarná konvice na čaj

Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Skleněné konvice na čaj.


Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem.

Konvice k čajové kultuře jednoznačně patří. Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu. Tradičně se čaj luhuje v konvicích z keramiky, litiny nebo skla.


Pro dokonalý čajový zážitek je nezbytné, aby šlo o hmotu zdravotně nezávadnou. Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs? Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků? My máme řešení pro každého.


Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje.

Kromě toho jsou konvice bez různých elektrických součástek, takže se Vám nemohou porouchat. Kvalitní varné konvice z naší nabídky Vám tak vydrží i desítky let. Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Držíme krok s trendy, a tak u nás jistě najdete takovou rychlovarnou konvici, která zcela naplní vaše požadavky na design i funkčnost.


Rychlovarná konvice Stolní mixér Food Procesor Toastery KitchenAid - doplňky Ruční šlehač. Káva a čaj (711) Šálky a hrnky (387) Hrnky na kávu (433) Hrnky na čaj (247) Podšálky (54) Konvičky n. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty. Díky praktickým funkcím a jednoduchému, ale modernímu designu máte horké nápoje na dosah ruky.


Automatické udržování teploty až min. Během ohřevu musí být konvice na podstavci, s nímž je bezpečným způsobem elektricky propojena, ale jinak je možné ji snadno sejmout. To umožňuje s konvicí libovolně manipulovat, aniž by byl uživatel.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zastavit se a popovídat si u šálku teplého nápoje je rituál, který. Na výběr máte ze nastavení intenzity čajového výluhu (silný, střední a slabý). V nabídce máme rychlovarné konvice ze skla nebo z nerezu a nepochybujeme, že si mezi nimi vyberete rychlovarnou konvici , která vám bude plně vyhovovat.


Naviják na elektrický kabel ukryje jeho příliš dlouhé varianty a bezpečně jej ukryje pod základnou konvice.

Smaltovaná pískací konvice od značky Banquet s vyobrazením vlčího máku je vyrobena z ocelového plátu se dvěma vrstvami smaltovaného nástřiku. Pro bezpečný úchop je opatřena plastovým držadlem. Nastavit optimální teplotu vody pro přípravu vašeho oblíbeného nápoje, můžete buď přímo na konvici, nebo přes mobilní aplikaci, teplotu můžete nastavit v rozmezí od 45°C do 100°C. Teplota 45°C je ideální pro ohřev dětské stravy, delikátní bílý čaj , zelený, ale i černý. Nová konvice , nevhodný dárek, regulace přesné teploty.


Praktické i stylové konvice a konvičky. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce.


Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Ke konvici navíc obdržíte nerezové sítko na čaj. Samozřejmostí je otočná 360° základna, skrytá topná spirála, ochrana proti přehřátí a automatické vypnutí při zapnutí bez vody. Podobně jako rychlovarná konvice , i konvice na klasický sporák zajistí dokonalé provaření vody. Z konvice ji pak snadno přelijete do džbánu či jiné nádoby, případně v ní čaj či kávu. Dokonalá rychlovarná konvice s vyjímatelným nerezovým sítkem na čaj , regulací teploty vypnutí mezi a 1stupni a funkcí udržování horké vody až po dalších minut.


Ideál pro čajové znalce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky