čtvrtek 10. prosince 2015

Indesit biaaa 10p

Indesit BIAAA 10P Pdf User Manuals. BIAA Refrigerator pdf manual download. BIAA 14P DR, BIAA 14P X, BIAA10PUK, BIAAA 1 BIAAA X, BIAAA 10P , BIAAA 1 BIAAA UK.


Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül! Glass shelves with profile fronts, providing robustness and extra safety. Convenient bottle balcony to safely store your bottles.


Chladnička je vybavená systémem Anti-bacteria co znamená, že jsou nádoby a vnitřní plochy dveří opatřeny povlakem s účinnou látkou, která zastavuje látkovou výměnu mikroorganizmů, jako jsou bakterie a plísně, a tím brání jejich růstu a rozmnožování. Free Shipping Available. You can browse through the various special features. Choose from a range of colours and styles to suit your kitchen. Oferă o descriere clară și detaliată a problemei și pune întrebarea ta.


BIAA Series Refrigerator pdf manual download. Also for: Biaaa series, Biaa 1series, Nbiaa series, Biaa 134p series, Nbiaaa 14p series, Biaa 14p series, Nbiaaa 13p series, Biaa 13p, Biaa 10p , Biaaa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Vybavena je samoodmrazovacím systémem, proto můžete zapomenout na nepříjemné odmrazování, chladnička vše provede sama. Anti-bacteria System chráni potraviny v chladničke pred baktériami a plesní, ktoré môžu spôsobiť nepríjemných zápach a skrátiť dobu uchovávania potravín. Explore Our Full Range Of Spare Parts Today! Shop Our Selection of Fridge Parts.


Indesit biaaa 10p

Find the Right One for You! High Quality, Low Price. Ezzel hosszú távon rengeteg energiát és pénzt takaríthatsz meg. Chladiaca časť zariadenia má mechanické nastavovanie tepoty, automatické odmrazovanie a systém Hygiene Control, ktorý zaručuje účinnú antibakteriálnu ochranu vnútorného priestoru.


Also view the frequenty asked questions at the bottom of the page for useful tips about your product. Zásuvky mrazniček - Katalog Zásuvky mrazniček. Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty.


INDESIT BIAA- 10P šaldytuvas. Mokilizingas iki mėn. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Chladnička je vybavená systémom Anti-bacteria čo znamená, že sú nádoby a vnútorné plochy dverí opatrené povlakom s účinnou látkou, ktorá zastavuje látkovú výmenu mikroorganizmov, ako sú baktérie a plesne, a tým bráni ich rastu a rozmnožovaniu. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. Objem chladící části je 182l a mrazící části 48l. Vnitřní prostor je vybaven antibakteriální ochranou, která zabraňuje vzniku mikroorganismů.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky