pátek 18. prosince 2015

Napařovací hrnec tescoma

Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. NEVSTŘEBÁVÁ PACHY POKRMŮ Při přípravě a skladování aromatických pokrmů, např.


Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné. U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. PURITY MicroWAVE nevstřebává jejich intenzivní aroma a po opláchnutí není cítit.

Můžete ho bez obav použít i na rozmrazování a ohřívání v mikrovlnné troubě. Tímto způsobem šetří čas, energii a spotřebu nádobí. Je vyroben z kvalitních materiálů technologií nanoCARE. Možno mýt v myčce nádobí.


Hrnec pohodlně otevřete jen jednou rukou, stačí otočit uzávěr, zvednou poklici a je to. Pro vaření v páře přidáváme napařovací síto. Tlakový hrnec ULTIMA je vhodný pro všechny. Zavařovací hrnec s napařovací podložkou a teploměrem.


Takto snadno zavaříte i vysoké sklenice, nebo několik menších sklenic postavených na sobě.

Nastavitelný tlakový hrnec Sbíhají se vám sliny na šťavnaté dušené hovězí, podávané s brambory plné chuti nebo výtečnou nadýchanou rýží, nebo dáte přednost v mžiku připravené poctivé polévce ze zeleniny a kostí? You can safely use it for defrosting and heating in the microwave. This saves time, energy and lots of washing up. It is made of high- quality materials with nanoCARE technology.


Chcete doručit zboží do Česka? Dbejte, aby voda neprostupovala otvory napařovacího. Tescoma napařovací hrnec Purity MicroWave. Nádobí do mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: 1 ().


Porovnání cen tescoma naparovaci, srovnání cen tescoma naparovaci na portálu HLEDEJCENY. Titanium Extra Quality Napařovací sada hrnec TEQ 8l Vyzkoušejte naše napařovací sady - nejlevnější řešení pro zdravé vaření v páře! Každá kuchyně by měla být vybavena potřebným nádobím pro pohodlné vaření. Vaření v páře má své velké přednosti, a díky skleněným nástavcům.


Při výběru kuchyňských hrnců, byste měli klást důraz na kvalitu materiálu a zpracování. Napařovací hrnec z řady EDËNBËRG je zhotoven z kvalitní nerezi s 9-vrstvým dnem, vhodný na všechny typy varných desek včetně indukce. Vybírejte si Napařovací vějířky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Popis produktu Papiňák ULTIMA v praktické sadě Vaření pod tlakem nikdy nebylo snadnější, bezpečnější a praktičtější.


Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 2Kč s rychlým doručením.

Připravujte maso tak, že bude vláčné, jemné a bude se rozpadat na talíři. Snadné nastavení ideálního tlaku IdealCook pro rychlou a šetrnou přípravu obvyklých pokrmů. Hrnec je opatřen pojistkami a masivními ergonomickými úchyty.


Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro všechny typy varných desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky