pondělí 28. prosince 2015

Stroj na těstoviny tescoma

Tagliolini, fettuccine, lasagne – zkrátka pasta, čili hezky česky těstoviny. Stejný zákla nekonečně mnoho úžasných variací na talíři. A co teprve domácí těstoviny z čerstvých surovin? Jedním slovem – FANTASTICO! Kvalitní strojky, originální formičky a tvořítka vynikající pro přípravu nejrůznějších druhů domácích těstovin.


V nabídce klasický strojek na tagliolini, fettuccine, lasagne a tenké polévkové nudle, unikátní formičky na kulaté i čtvercové ravioli a raviolini a tvořítko na garganelli a gnocchi. Se strojkem pro přípravu těstovin DELÍCIA máte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Strojky na těstoviny - Tescoma. Milujete těstoviny v jakékoliv podobě? Pokud dáváte přednost domácím těstovinám, pořiďte si praktický strojek na těstoviny , se kterým vyrobíte nejrůznější druhy těstovin pohodlně a snadno. Na co se při jeho výběru zaměřit?


TESCOMA struhadlo na těstoviny HANDY. Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu těstovinových noků, halušek a zavářek do polévky. Struhadlo se síty a protlačovací lopatkou je vhodné pro nádoby o průměru – cm. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky, perfektně skladné. Vynikajúci pomocník do kuchyne ponúkne sitá s rôznou hrubosťou a pretláčaciu lopatku pre ľahkú manipuláciu s cestom.


Vynikajúci pre ľahkú prípravu čerstvých domácich cestovín typu tagliolini, fettuccine, lasagne a polievkových rezancov. Vybavený masívnou svorkou pre uchytenie k stolu, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, kvalitných kovov a odolného plastu. Návod na použitie s receptami vo vnútri balenia. Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Recenze na strojky na výrobu těstovin.


Abyste si pochutnali na skutečně lahodných italských těstovinách, nesmíte podcenit přípravu těsta. Ale bez obav, i na to jsme mysleli, recepty jsou součástí balení včetně tipů na podávání „pasty“! Veškeré informace o produktu. Nástavce na plněné těstoviny jsou dost pracné na nastavení a je to patlačka. Stačí se jen podívat na net na.


No snad vám to trochu pomůže v rozhodování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Příprava vlasových nudlí a těstovin capelli d´angelo (andělské vlasy) se strojkem DELÍCIA je snadná a rychlá. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Připravte si v kuchyni své vlastní domácí.


S týmito nadstavcami môžete vytvoriť až 1mm široké plátky a sami si zvoliť ich hrúbku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky