čtvrtek 24. prosince 2015

Slídové desky

Slídové desky Charakteristika Slídy. Desky se používají na vinutí částí cívek a krycích izolačních částí, kde se vyskytuje vysoká teplota – tepelné ochrany, topné části. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Zhotovíme dle požadavků zákazníka (je potřeba znát rozměry stávající mica desky ve Vaší mikrovlnné troubě). Specifické rozměry destičky lze upravit stříháním na požadovaný rozměr a tvar.

Požadovaný rozměr uveďte v poznámce v košíku. Desky lze při malém rozsahu poškození opravit. SLÍDOVÉ DESKY S KOVOVÝM PLÁŠTĚM.


Topná deska je mezi dvěma elektroizolačními deskami. Topné desky slídové (opláštěné) Topné desky slídové (opláštěné). Jedná se o tradiční deskové těleso, které je dodáváno dle zákaznické specifikace. Ideální pro ohřev nejrůznějších plochých povrchů , těles, nádrží, krytů a pracovních ploch přístrojů.


PVC - Polyvinylchlori Medur, Novodur Charakteristika PVC-U, Meduru, Novoduru. Jedná se o velmi často používaný termoplast dobře známý pod označením PVC nebo novodur.

KLINGERmilam PSS je slídový bezazbestový těsnicí materiál s vložkou z nerezového perforovaného plechu o síle mm, mat. Je vhodný pro teploty do 900°C, pro těsnění s extrémním teplotním zatížením, např. Sledujte nás na všech sociálních sítích, ať Vám nic neunikne!


Vybírejte si Skateboardové desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tloušťka desky 2mm (mimo přívod vodičů). Vyřežeme Vám slídovou desku na míru. Máte vybrané filtry: Slída.


Deska slídová pro mikrovlnné trouby 300x3mm. Pro všechny standardní produkty nabízíme rozměrově odpovídající nerezové montážní desky. Ke každé slídové fólii je automaticky dodáván keramický papír tl.


Nahrazení slídové desky může být zapotřebí nejen kvůli jeho spalování. Může se stát velmi špinavý, mokrý nebo poškrábaný, což způsobí nesprávný provoz mikrovlnné trouby. Znamená, že je potřeba náhrada. Důvodem, že mikrovlnná trouba nefunguje, může být porucha vlnovodu nebo magnetronu. Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří skleněné talíře, rolery, unašeče, motorky otáčení talířů, slídové mica desky , pojistky VN a žárovky.


Tento sortiment naleznete na našem eshopu v sekci Mikrovlnné trouby. V případě zájmu nás prosím kontaktujte nebo nám můžete poslat poptávku náhradního dílu. TEMAC - Těsnící desky - PTFE.

Desky řady Uniflon představují široký rozsah použití biaxiálně orientovaného PTFE, navrženého pro použití všude tam, kde je rozhodující chemická odolnost nebo potravinářská nezávadnost. Desky Uniflon jsou vhodné pro všechny chemikálie v celé řadě pH. Euroobaly, zakládací desky Vybírejte euroobaly a zakládací desky. Naše široká nabídka uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Nejprodávanější produkty.


Kč 6Kč bez DPH Zakládací obal U As euroděrováním 1ks. A: Asbest-freie – konstrukčně jsou tyto desky tvořeny ze tří vrstev, kdy obě krajní, povrchové, jsou bez azbestu. A to za cílem minimalizovat zdravotní dopady a rizika spojená s používáním azbestových vláken.


Velmi dobře je toto vrstvení patrné na zvětšeném řezu. Dveře z OSB desky , které jsou levné, originální a mají zajímavý vzhled. Se strojem Vanad KOMPAKT Laser nebo Vanad MIRON Laser můžete řezat jak kovové tak i nekovové materiály: např.


Další na přání otestujeme. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Jedinou výtku bych měl k tomu, že jsem při nákupu do poznámky, k tomu účelu určeném, napsal, že chci ověřit, zda nakupované díly jsou skutečně určené jako náhradní díl k mé pračce, ale bohužel se mi nedostalo žádné zpětné vazby, prostě jenom přišli objednané díly.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky