pátek 25. prosince 2015

Indukční dvouplotýnka

Indukční dvouplotýnka

Independent research shows Symprove outperforms other leading probiotics. Indukční dvouplotýnková deska. Nedochází k přímému zahřívaní samotné varné desky.


Indukční dvouplotýnka

Na vodivé dno hrnců působí magnetické pole vodiče z vnitřku dvouplotýnky a samotná energie se přeměňuje na teplo až v samotném dně hrnce. Jednoduchý styl snadný na údržbu. Rám slouží jako ochrana před mechanickým poškozením desky a jako designový prvek. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


K přípravě pokrmů potřebuje indukční dvouplotýnka speciální nádobí s magnetickým dnem. Energie z vodiče dvouplotýnky se na teplo přeměňuje právě na samotném dně hrnce, a díky tomu vznikají jen minimální tepelné ztráty. Navíc je plocha kolem nádobí vždy.


Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé.


Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací, sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě). Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Nabízí stupňů výkonu do teploty 2°C. Bez nádob se varné zóny indukční desky nezahřejí a nevyužitý prostor zůstává chladný i během vaření. Díky tomu je příprava jídla vždy bezpečná. Hladký a lesklý povrch je navíc snadné udržovat.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Prohlédněte si naši nabídku varných desek od plynových přes sklokeramické až po úsporné indukční , díky nimž ohřejete jídlo rychle a efektivně. Každý spotřebič má jedinečné vlastnosti, abyste našli takový, jenž bude dokonale vyhovovat vašemu způsobu vaření.


Vyzkoušejte si vaření pomocí indukční technologie díky přenosnému vařiči Orava VP-400i a vařte moderně doma, na koleji, na chatě, prostě všude, kde oceníte úsporu energie, času a opravdu snadnou údržbu. Přehledné dotykové ovládání umožňuje osm úrovní nastavení teploty od 60°C do 240°C. Pouze osobní odběr v Praze.


V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Velmi oblíbené jsou indukční varné desky, které přináší opravdu rychlou práci a velkou energetickou šetrnost a také bezpečné použití, protože okamžitě pro odejmutí hrnce přestane plotna hřát. Mírnou nevýhodou je, že indukční desky vyžadují speciální nádobí.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky