středa 2. prosince 2015

Mikrovlnná trouba gorenje

Price Match Promise on Genuine Gorenje Spare Parts. S velkým proniknutím do podstaty věci vyvinutá klenutá trouba pro skvělé výsledky pečení spojené obvykle s tradičními dřevem vytápěnými pecemi na chléb! BCM547ST NOVINKA Kombinovaná mikrovlnná trouba 28. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují.


Otočný mikrovlnný zářič.

Je opatřena grilovacím roštem a halogenovým osvětlením. Mikrovlnka Gorenje poskytuje vnitřní objem litrů. Multifunkční trouba BigSpace - l. GORENJE MO20E1S podává maximální výkon 8W. Extra velká využitelná pečící plocha.


Nabízíme ji v elegantním černo-nerezovém designu s bezpečnostními dvířky z černého skla. Její vnitřní objem je litrů a její součástí je.

Elegantní provedení se hodí do každého kuchyňského interiéru. Výkon trouby činí 8W, nechybí ani funkce grilu. Volně stojící mikrovlnná trouba Gorenje MMO20MEII s objemem trouby l disponuje mikrovlnným příkonem 8W.


Prostor mikrovlnky disponuje objemem l. Hledáte vhodnou mikrovlnnou troubu do vaší kuchyně? Ať už máte interiér zařízený moderně, nebo spíše ve venkovském stylu, mikrovlnná trouba Gorenje do něj skvěle zapadne. Kombinace bílé barvy spotřebiče a černých dvířek v lesklém provedení je nadčasová.


Odeslat dotaz na produkt. Je vybavena i praktickým digitálním displejem, který Vás informuje o průběhu vaření. Předností trouby jsou kromě skvělých varných programů i automatické.


Její ovládání je zajištěno mechanickými voliči. Ovládání je proto velmi příjemné a jednoduché, všechny požadované funkce nastavíte pomocí dvou otočných voličů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! S mikrovlnnou troubou Gorenje MO20A3W bude ohřev jídel záležitostí několika málo minut.


Trouba s objemem litrů se skvěle hodí i do menších kuchyní, nicméně spolehlivě poslouží k ohřevu oběda pro celou rodinu.

Po uplynutí nastaveného času zazní zvukový signál. Nastavení času můžete změnit kdykoliv během činnosti trouby. Gril je zvláště užitečný pro přípravu tenkých plátků masa, řízků, hub, kebabu, plátků kuřecího. Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot potřebných pro upečení či usmažení křupavých jídel pouze za několik minut.


Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba. Disponuje stupni výkonu s maximálním výkonem až 9W, proto zvládne váš pokrm ohřát ve velmi krátkém čase. Popis mikrovlnné trouby.


Případ zařízení je vytvořen v bílé barvě. Díky tomu se trouba snadno zapadá do interiéru malé kuchyně. Hmotnost přístroje je 1kg. Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky