úterý 1. prosince 2015

Hyundai ws 2244

Předpověď počasí graficky znázorní, jaké počasí máme v blízké budoucnosti očekávat. Ve třech barevných variantách. Meteostanice jsou hezký doplněk, ale také praktický dárek. O tom, že jsou meteostanice.


Na obrazovce graficky znázorní, jaké počasí máme v blízké budoucnosti očekávat, s animací pro slunečno, polojasno, oblačno, zataženo s deštěm, mráz, nebo sněžení. Meteorologická stanice zobrazuje přesný čas, vnitřní i venkovní teplotu a vlhkost vzduchu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. By using and further navigating this website, you accept this. Did you know that FlightAware flight tracking is supported by advertising? You can help us keep FlightAware free.


Hyundai ws 2244

Az időjárás grafikusan jelenik meg és az elkövetkezendő időjárást mutatja. A Comfort index funkció grafikusan mutatja az optimális belső hőmérsékletet. A készülék színben érhető el. Funkce Comfort index graficky znázorňuje optimální vnitřní teplotu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Hľadáte vhodný darček pre vašich blízkych? Kúpte im do domácnosti praktického pomocníka, s ktorým ich náhle zmeny počasia rozhodne nevyvedú z miery. Spoločnosť Hyundai vytvorila kompaktnú modernú meteostanicu, s ktorou budete mať perfektný prehľad o tom, čo sa za oknom deje. Hledáte vhodný dárek pro vaše blízké? Pořiďte jim do domácnosti praktického pomocníka, s nímž je náhlé změny počasí rozhodně nevyvedou z míry.


Společnost Hyundai vytvořila kompaktní moderní meteostanici, s níž budete mít perfektní přehled o tom, co se za oknem děje. Hasonlítsa össze az árakat! Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Využívá funkci Comfort index, která slouží jako ukazatel optimálního prostředí. Přenos dat ze senzoru je na frekvenci 4MHz. Ukáže naměřenou vnitřní a venkovní teplotu a vlhkost vzduchu: až.


Dál už hledat nemusíte! Ponúka v prvom rade čas riadený rádiovým signálom, ktorý je vždy presný. Samozrejme, hlavnou úlohou je poskytnúť prehľad o počasí. O to sa postará pomocou ukazovateľov vonkajšej teploty, ale aj vnútornej. Zobacz inne Stacje pogody i mierniki ozdobne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Predpoveď počasia graficky znázorní, aké počasie máme v blízkej budúcnosti očakávať. V troch farebných variantách. Jde o menší stanici, která zobrazí přesný čas, který je řízen rádiovým signálem DCF a údaje ze senzoru se přenášejí na frekvenci 4MHz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky