pondělí 21. prosince 2015

Smetáček a lopatka s dlouhou rukojetí

Set : smetáček a lopatka s dlouhou rukojetí - pro zametání nečistot bez ohýbání za - zjemněné konce štetin pro nejlepší zametání, - pro úsporu místa lze set složit, - na. Hračka je součástí ucelené kolekce dřevěných hraček Kids Concept Bistro. Lopatka a smetáček s dlouhou rukojetí Beech Garden Trading. Lopatku a smetáček Beech s dlouhou rukojetí ocení zejména příznivci anglického venkovského stylu. Vhodný je zejména na vlasy nebo kovové špony, střepy, ale díky tomu.


Díky dlouhému madlu se nemusíte k zametání nečistot zohýbat a smetáček je navíc tvarovaný tak, že vymete každý roh.

Celková délka metličky je cm. Dřevěná ruční smetáček s dlouhou rukojetí. Má husté plastové štětiny. Nejlevnější e-shop TOOL-SHOP Nýřany. Zboží za akční ceny, slevy.


Snadným způsobem, jak to provést, je pořídit si lopatku a smetáček LIFETIME CLEAN. Tento set je vybavený dlouhými násadami, což vám umožní odstranit nečistoty, aniž byste se museli ohýbat nebo klečet. Násady o délkách a 88.

Titulní stránka VÝPRODEJ staženo z nabídky SMETÁČEK A LOPATKA s dlouhou rukojetí SMETÁČEK A LOPATKA s dlouhou rukojetí. Cena bez DPH: 7Kč Cena s DPH: 9Kč Zvole. Popis: Prodám nový smetáček s dlouhou rukojetí a lopatkou.


Trojúhelníková sklopná lopatka s dlouhou rukojetí. Při registraci získáte slevu na nákup. Dostupnost: Skladem (ks) Můžeme doru. Malý vertikální podlahový mycí stroj NILFISK SC1E určený především pro mytí tvrdých podlah. Asymetrické koště zajišťuje dokonalý kontakt s povrchem, i když držíte koště pod úhlem.


Lopatka s gumovým okrajem umožňuje efektivní zametání na nerovném povrchu. Sklopná lopatka pro úsporu místa při skladování. Držák na lopatce pro smetáček. S plastovou násadou 1cm.


Smetáčková souprava obsahuje pla. Skvělá je hlavně lopatka a smetáček s dlouhou rukojetí , kdy se nemusíte k nepořádku ani ohýbat. Najdete tu jak úplnou klasiku, tak smetáčky s lopatkou s dlouhou rukojetí.


A pořídíte u nás i jednotlivé kusy – smetáček nebo lopatku zvlášť. Lenoch s dlouhou rukojetí Spontex. Stabilní lopatka s dlouhou rukojetí.

Zametací set - smetáček a lopatka s dlouhou rukojetí Leifheit. U zboží Leifheit řešíme reklamace okamžitou výměnou zboží za nové! Lopatka je vybavena gumovou lištou… Kč – 1Kč ve obchodech Porovnat ceny. Spokar Color Souprava smetáček s lopatkou bez lišty 521. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


Pořiďte si ke krbu, nebo jen tak do bytu tento drobný set smetáčku s lopatkou Jutland inspirovaný skandinávským způsobem života. Díky zavírání lopatky vám smetí při přenosu nevypadne. Ulehčete si úklid s tímto promyšleným setem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky