úterý 22. prosince 2015

Sekera zbirovia

Sekera zbirovia

Naše firma je výrobcem ručního řemeslnického nářadí a výkovků. Výrobní program zahrnuje také lakování práškovou barvou, vstřikování plastů, truhlářské, klempířské a zámečnické práce, konstrukce a výroba zápustek včetně tepelného zpracování. Kramle kulatá - zbirovia. Sekera hasičská jubilejní;. Palička montážní - Zbirovia.


Topůrko je je zakončeno protiskluzový. Je to skvělý a kvalitní pomocník. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hlava sekery je u topůrka zúžená, … 3Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny.


ZBIROVIA , akciová společnost je výrobce ručního řemeslnického nářadí. Keby som si mohol zobrať veci dve, zobral by som si dobrý nôž a sekeru. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BAŤACZ je dovozce a smluvní prodej.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Vybavená perfektným vyvážením, 3D povrchom pre bezpečné držanie a pevným poriskom. Násada má protiskluzovou úpravu rukojeti s rozšířením na konci proti vyklouznutí. Skládá se z topůrka a hlavy sekery.


Náš portál si vzal za úkol zastřešit všechny přední evropské výrobce kvalitního nářadí, jejichž hlavní politikou je zachování nízké ceny. Více ne ž spolehlivost. Robustní sekera s delším topůrkem, zejména pro čtvrcení masivnějších polen a větších špalků. Ideální pomocník pro pravidelnou tvorbu otopu v chladnějších měsících.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ruční nářadí Zbirovia je spolehlivé a kvalitní. Klasické sekery ZBIROVIA ! Navštivte nás na Svarecky-obchod. Univerzálna sekera Zbirovia 4g.


DPH ( € bez DPH ) Armovacie kliešte Zbirovia 2mm. DPH ( € bez DPH ) Plochý zámočnícky sekáč s ochr. Hultafors Premium Stalberg tesařská 8g. Hmotnost kg, topůrko cm.


K č 2Kč skladem 24Kč bez DPH. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše zahrada potřebuje. Pomůcky, nástroje, nářadí i pracovní a ochranné oděvy. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie sekery zbirovia Hľadajte podľa parametrov Zbirovia a iné Najlacnejšie na NajNakup.


Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Kempinková sekera s rukojetí z kompozitního materiálu Kovaná hlava z uhlíkové oceli Kalená a temperovaná na tvrdost HRC Broušené ostří Zúžený průřez pro štípání dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky