středa 9. prosince 2015

Police nad pracku

Police nad pračku - úrovně. Také v domácnostech Vám tento model usnadní uskladnění různých hygienických potřeb, které budou přehledně srovnané a dobře. Materiál: eloxovaný kov. Kúpeľňový regál Uniprodo zabezpečuje efektívne využitie priestoru pre toalety alebo kúpeľne, čo umožňuje súčasne uložiť veľa toaletných potrieb.


Perfektne zapadne do malých a úzkych priestorov, čo vám umožní odložiť potrebné príslušenstvo na dosah ruky.

Nájdených: 3produktov. Túto praktickú skrinku nad práčku či sušičku ocenia najmä tí, ktorí nedisponujú rozsiahlym priestorom vo svojej kúpeľni. Skrinka so špeciálne prispôsobenou. Tato skříňka nad pračku je vhodnou volbou pro malé prostory.


Je vhodným místem pro pračku nebo sušičku. Má police z toho je jedna nastavitelná a jeden úložný prostor s dveřmi. Závěsná police je ideální řešení pro využití prostoru vedle pračky.


Upevňuje se pomocí lepících podložek.

Dvě sklápěcí police se dají využít na odložení pracích prostředků nebo jako sušák. Priestorovo úsporné použitie Perfektné miesto na žehličku, pracie prostriedky a spol. Je vyrobena z lakovaného masivního kaučukovníku a sestává ze tří polic, z nichž jednu lze připevnit v libovolné výšce. Táto polica z lakovaného masívneho kaučukového dreva sa výborne hodí nad práčku alebo sušičku, a pritom optimálne využíva priestor. Tri poličky poskytujú dodatočný úložný priestor, pri jednej poličke sa dá nastaviť jej výška.


Praktická skrinka nad práčku NATALI ponúka maximálne využitie priestoru. Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože šetrí miesto, a záro. Maximálne využitie priestoru nad práčkou či toaletou umožňuje táto praktická úložná skrinka so špeciálne prispôsobenou konštrukciou.


Podobné fráze na Sleviste. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Teleskopická police nad pračku Wenko Washing (16) Sledovat. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Bezpečné doručení až domů a platba až dní po vyzkoušení. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Nakupujte Umyvadlo nad pracku nejlevněji na trhu. Umyvadla Praktik z litého mramoru s designem promyšleným do detailu. Unikátní řešení odkládacích ploch vás příjemně překvapí.


Tvar umyvadla umožňuje jeho důmyslné umístění nad užší stranu vany, kde zabere minimální prostor koupelny, ve srovnání s umyvadlem Avocado. Schovejte do nich, vše, co nemá být vidět. V kúpeľni často bojujeme so stiesnenými priestormi.


Táto neuveriteľne praktická kúpeľňová skrinka nezaberie takmer žiadne miesto, práve naopak – skrinka nad práčku ponúka ohromne veľa nového úložného priestoru. Polička nad pračku dokáže neobyčajne zväčšiť Váš priestor v kúpeľni. Umiestením poličky nad pračku získate k dispozícii celkom poličky o šírke cm.


Výsledek vyhledávání zboží teleskopicka police nad pracku wenko washing. Regály i police nájdu uplatnenie v každej domácnosti. Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň umožňujú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch a maximálne tak využiť priestor v kazdom byte.


Je vyrobená z lakovaného, masívneho kaučukového dreva a má tri police , pri jednej z nich sa dá nastaviť jej výška. Vyberajte podľa Vášho vkusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky