čtvrtek 24. prosince 2015

Deska za sporák

Ochranné skleněné desky na sporák. Skenená ochranná deska je určena k pokrytí různých typů kuchyňských varných ploch. Je mimořádně trvanlivá a odolná proti nárazu, je tak efektivní povrchovou ochranou proti poškození varných ploch. Skleněná deska za sporákem trpí.


Deska za sporák

Pokud zvolíte běžný skleněný obklad (např. Lacobel), může dojít velmi brzy k poničení. Oproti tomu kalené sklo za varnou desku patří, bude mít dlouhodobou životnost. Samolepící žáruvzdorné dekorace do kuchyně za sporák , za kuchyňskou linku i do koupelny - elegantní a účelné řešení - tapeta za sporák. Vysoce odolná vůči mastnotě a plně omyvatelná žáruvzdorná PVC kuchyňská dekorace funguje jako ochrana zdi za sporákem.


Potřebovala bych poradit. Máme novou kuchyň s plynovou varnou deskou. Zástěnu za kuchyň máme ze stejného materiálu jako je pracovní deska.


Dneska jsem zkoušela zapnout sporák a deska za ním byla okamžitě horká. Můžete mi poradit, co za ten sporák strčit za kryt, aby se nezničila zástěna? Někde jsem četla, že se tam dá.


Odizolujte svůj krb snadno a naprosto bezpečně! Pokud řešíte krbovou obestavbu, řešíte jistě i správnou tepelnou izolaci. K izolaci topného tělesa se nejlépe hodí tepelně izolační desky.


Měly by být pevné, aby zajistily pot. Koupili jsme pracovní kuchyňskou desku, teď je potřeba vyříznout do ní díry na umyvadlo a sporák a zkompletovat ji dohromady. Jak jsme si s tím poradili uvidíte v tomto videu. Zadní stěna - mezi horními a dolními skříňkami bude ze stejného materiálu, jako pracovní deska a skříňky (desky MDF?).


Mám ale obavy, že by plyn mohl desku poškodit. Obkladačky ani mozaiku tam dávat nechci - zadní deska bude mít dekor dřeva a nevím, jaký odstín - dekor by. Pokud vás zajímají zkušenosti či recenze s tímto produktem, podívejte se na stránky obchodu (kliknutím na zelené tlačítko). Kvalitní český e-shop velkykosik. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí.


Deska za sporák

Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Chtěli bychom ho vyměnit za elektrický a nevíme jak na to. Já mám za kuchyňskou linkou stěrku Zero Magic Touch Pearl a neměnila bych.


Architekt nám chtěl dát sklo ale s tím jsme nesouhlasili. Každý kdo přijede kouká co to máme za parádu. Prosím jakou desku (obklad) máte za plynovým sporákem. Testovali jsme elektrické, plynové i kombinované sporáky značek jako je Mora, Amica nebo Bosch. Deska za plynový sporák.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sporák. Indukční deska má nejefektivnější způsob ohřevu, protože ohřev probíhá přímo v hrnci a teplo téměř vůbec neuniká. Indukční sporák respektive sporák s indukční deskou má stejný povrch jako druhý typ, tedy sklokeramiku.


Fungují ovšem na jiném principu. Dočkáme se u něj tedy plnohodnotného horkovzdušného pečení. Přestože v našem výběru najdeme i modely s nižší spotřebou, řadí se tento sporák stále do nejvyšší třídy A. Sklo s pískovaným povrchem je dražší přibližně o tisíc korun. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma ochraný kryt za sporák – ne kachličky, ale ochraná deska nebo železo. Možnosť si zakúpiť kovania pre montáž na stenu (montáž je jednoduchá).


Je vyrobena z vysoce kvalitního tvrzeného skla. Odolná proti poškrábání a neporézní povrch zabraňuje množení bakterií a pachů a tím splňuje nejvyšší hygienické normy. Kromě toho je deska odolná proti nárazu.


Speciální ochranná vrstva zajišťuje. Sporák patří mezi kuchyňské spotřebiče s nejdelším životním cyklem. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou.


Náš článek Jak vybrat sporák vám určitě pomůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky