úterý 8. prosince 2015

Umyvadlo asymetrické

Na asymetrické umyvadlo Cubito, které lze vhodně doplnit nábytkem poskytujeme záruku let. Montážní návod k instalaci umyvadel. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products.


Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Upevňovací sada je součástí dodávky. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Atypické a asymetrické koupelnové vany. Toužíte po prostorné vaně pro koupel ve dvou, ale klasická rohová vana – tedy s oběma rovnými stranami stejné délky a symetrickým obloukem místo třetí strany – se do vaší koupelny nevejde?


Produkty série PComforts mají hned několik komfortních vlastností. Měkké keramické přechody jsou velmi příjemné na dotek. Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI.


Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny. Součástí kolekce je umyvadlo k uchycení na zeď, umyvadlová mísa k zabudování do nábytku nebo v polozápustném provedení, stejně tak jako vysoce kvalitní koupelnový nábytek a dvě vany. Krása, ktorá nic neváži: Elegantný, od pohľadu vrelé a prakticky nič nevážiaci objekt postavený na jednoduchých krivkách, z ktorých sú vytvorené jemné, avšak extrémne pevné steny.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Rovnako dobre ako v rodinných domoch sa uplatňujú tiež v hoteloch i iných verejných budovách. Umyvadla do koupelny RAVAK skvěle ladí s nabízenými koupelnovými koncepty a některá z nich designer vyvinul tak, aby mohla být umístěna například i nad vanu ( umyvadlo Avocado, umyvadlo BeHappy), ale můžete je používat i samostatně s odpovídajícími skříňkami. Umyvadlo asymetrické s přepadem, odkládací plochou vlevo. Poznámka: Výprodej vystaveného.


Umyvadlo asymetrické

STYLE UMYVADLO ASYMETRICKÉ CM, LEVÉ, S OTVOREM PRO BATERII, S PŘEPADEM. Nábytková umyvadla jsou oblíbená pro své rozsáhlé odkládací plochy a dobré využití místa v koupelně. Stejně dobře jako v rodinných domech se uplatňují také v hotelech i jiných veřejných budovách. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? NOVO umyvadlo 80cm asymetrické.


Otočné do malé, na desku do velké. Záleží na rozměrech koupelny. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Pro poskytování našich služeb používáme cookies. Rozměry umyvadla jsou 75x45x15. Asymetrické umyvadlo hranatého tvaru s otvorem pro baterii uprostřed a odkládací plochou vlevo.


Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Moderní keramická umyvadla. V našem sortimentu naleznete nejrůznější moderní keramická umyvadla, což usnadňuje provést optimální výběr.


Umyvadlo asymetrické

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky