pondělí 28. prosince 2015

Český porcelán dubí

Welcome to the website of Český porcelán a. Willkommen auf den Seiten der Gesellschaft Český porcelán a. Společnost Český porcelán patří mezi nejvýznamější české porcelánky s bohatou historií a tradicí. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. V sekci porcelánových hrnků je pak významně zastoupen Český porcelán z Dubí. Z nabídky sklářských výrobků zde naleznete téměř kompletní nedekorovaný sortiment nápojového skla Bohemia Crystal od novoborské sklárny Crystalex.


Český porcelán dubí

To jsou sklenice na víno, sklenice na pivo a nealko nebo skleničky na lihoviny. Tyto dekory byly předvedeny v září loňského roku na výstavě FOR DECOR v pražských Letňanech a dnes Vám je představujeme na našich stránkách. Jsou to dekory pro hrnky pro každodenní použití a zároveň Vám přinášíme ukázku i hrnků pro sváteční. Kompletní informace o produktech značky Český porcelán a. Produkty Český porcelán a. Prezentace český porcelán a. Dubí na jednom místě - Heureka. Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv.


S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Nabídka kusového porcelánu pro domácí užití obsahující mělké talíře, hluboké talíře, dezertní talíře, hrnky, šálky, mísy a misky, porcelánové konvice a další doplňky včetně růžového porcelánu. Po návštěvě Domu porcelánu s modrou krví se zde přímo nabízí možnost navštívit zároveň i firemní prodejnu porcelánu.


Český porcelán dubí

Best Rock Songs Vietnam War Music - Best Rock Music Of All Time - 60s and 70s Rock Playlist - Duration: 2:10:36. Porcelán je kvalitní, trvanlivý, s vysokými užitnými vlastnostmi. Unsubscribe from AFFECTEDPROUDLY? Výrobce Český porcelán a. Týká se tedy především oblíbených dekorů.


Get without the ads. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skip trial month free. Bytelný porcelán pro každodenní úžití.


Český porcelán dubí

Na tento tvar se dekoruje originální cibulák z Dubí. Dekor slaměnka na tvaru Praha opět v nabídce. Populární historický dekor slaměnka na tvaru Praha opět v nabídce.


Kvalitní glazurovaný reliéfní porcelán z Českého porcelánu a. Klasický zaoblený hrnek Baňák v dekoru modré házenky z Dubí. Příjemný velikostí a perfektně sedí do ruky. Ideální pro každodenní užívání.


Velmi oblíbený tvar i dekor. Vyrábí český porcelán z Dubí. Purkyně in Ústí nad Labem. Není v Česku mnoho firem, které se mohou pochlubit stopadesátiletou historií.


Už 1let nese dubský porcelán neměnnou ochrannou známku – třírohou královskou korunku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky