čtvrtek 31. prosince 2015

Nálevka na olej

Skvělá vychytávka pro ekologic. Nálevka na olej je praktickou vychytávkou do kuchyně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Umožňuje zbavit se ekologicky použitého kuchyňského oleje a zároveň chrání vaše domácí odpady. Místo vylití do dřezu se použitý olej shromažďuje v běžné použité nápojové PET láhvi s nasazenou nálevkou PRESTO, která je během skladování uzavřená krytem. Pro snadnější nalévání oleje do motoru představujeme nálevku s adaptéry pro různé značky olejů. V rámci bezpečnosti práce nelze na předváděných produktech provádět činnosti, jež mohou způsobit zranění osob, či poškození majetku. Nelze na produktech provádět úkony, jež mohou produkt nevratně poškodit, znečistit, či jinak pozměnit, případně by na produktu způsobily viditelné známky použití.


Jedná se o kovovou nálevku na hrdlo lahve. Při použití nálevky se olej lépe dávkuje a nestéká po hrdle láhve.

Kvalitní nerezová výlevka zlaté barvy, nálevka značky Westmark. Nálevku můžete použít prakticky na cokoliv. Alkohol, olej , ocet, apod. Ideální pomocník do domácnosti (už nikdy nepřelejete) Vhodné na.


Praktická nálevka na olivový olej Premier Housewares. Luigi Bormioli láhev AUTHENTICA l. BGS nálevka plastová na olej , l. Zobrazit dalších produktů. Po naplnění PET láhev ekologicky zlikvidujete vyhozením do běžného domovního kontejneru na směsný odpad nebo do speciálního kontejneru na použité oleje, případně odvezete do sběrného dvoru. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost.


Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Zboží již není dostupné. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sort. Vynikající pro ekologickou likvidaci použitých kuchyňských olejů v uzavřených PET láhvích, chrání domácí odpady, kanalizační síť i veřejné zdroje pitné vody. Vhodné pro všechny běžné PET láhve se standardními šroubovacími uzávěry.


Olej bez prímesí je vyrobený z plodov rakytníka metódou lisovania za studena.

Vyrobeno z odolného plastu. Detailní popis produktu. Je vhodný na vnútorné i vonkajšie použitie. Olej jsem použila pannenský olivový( ten slunečnicový co mám na smažení, v tom množství co se tam má dát, mi neseděla představa, že ho sním :-) ). A rada osušit listy je skvělá.


Opět jednoduché pravidlo, který každý určitě zná, ale nespojí si to se salatem ;-), díky. Zátka na láhev Happy man. Stylová a velmi populární zátka na láhev Happy man. Skládací silikonová nálevka. Olejničky poslouží pro dávkování maziva do různých, i hůře přístupných prostor.


Olejničku vybírejte s ohledem na to, kde ji budete používat. S příliš velkou olejničkou se špatně manipuluje v úzkých prostorech, malá olejnička zase potřebuje častěji doplňovat. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Po naplnění PET láhve použitý kuchyňský olej ekologicky zlikvidujete vyhozením do běžného domovního kontejneru na směsný odpad nebo do speciálního kontejneru na použité oleje, případně odvezete do sběrného dvoru.


Chráníte tak před poškozením nejenom své domovní odpady, ale i veřejné zdroje pitné vody. BANQUET Rozprašovač na olej a ocet CULINARIA Rozprašovač na olej a ocet v elegantním skleněném provedení v kombinaci s nerezem a plastovými (ABS) částmi. Olej nebo jiná tekutina je rozprašována na povrch pánve nebo pokrmů a zaručuje rovnoměrnost nanesené vrstvy.


Díky němu bude příprava i dochucení jídla jednodušší. Leopold Vienna Trychtýř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky