středa 16. prosince 2015

Nástěnná police lack

Výrobek obsahuje skryté závěsné konzoly. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku.


Pokud si nejste jisti, jaký upevňovací materiál použít, kontaktujte prosím místní železářství.

Nástěnná police LACK se skrytým upevňujícím kováním je k dispozici v několika barevných provedeních. Zákazníci mohou vybírat z nabídky barev: bílá, efekt bříza, efekt ořech, světle modrá, černohnědá, černá, červená a žlutá. Police LACK – standard. Balení obsahuje poličku, kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení. Moderní a stylové nástěnné police na prodej za super cenu.


Koupíte online v eshopu Mobelix. Maximální nosnost 5–kg v závislosti na typu stěny a způsobu upevnění.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tématicky podobné zboží. Skryté závěsné konzoly vytváří dojem, že police vypadá jako část zdi – a taky nemusíte kupovat konzoly. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Produkt se už neprodává. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.


Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Vybírejte police podle ceny, stylu a barvy. Tisíce poliček pro porovnání. K prodeji je nástěnná police Lack z Ikey, nová, zabalená. Barva černohnědá, velikost 110x26cm.


Variabilní nástěnná police Ekby Järpen kombinuje světlé březové dřevo s bílým lakem kovového nosiče. LACK IKEA PRO POŘÁDEK – úložné prostory všeho druhu.

Daruji za odvoz nástěnnou. Inzeráty police v kategorii IKEA bazar na Sbazar. IKEA - LACK - nástenná polica - 30xcm. Nástěnná lišta (126) Vnější rohy (32) v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Nabízím dvě používané nástěnné červené police z řady LACK z IKEA.


Osušte čistou textílií. Součástí balení jsou skryté závěsné konzoly, které vytvářejí dojem, že police vypadá jako část zdi. Dobrý den, jsem osoba, která nabízí mezinárodní půjčky.


Obchodní řetězec IKEA nabízí obrovské množství různých nástěnných polic. IKEA: Populární nástěnné police LACK. Ikea se stala synonym pro kompletní vybavení interiéru za poměrně příznivé peníze.


Výrobky, které je možné v obchodních domech Ikea zakoupit, jsou za. Ta police těch kg lehce unese, ale slabý místo celý konstrukce je právě přidělání do zdi. A těch kilo asi neunese, vzniká tam dost velká páka, která má snahu vytahovat hnoždinky ze zdi. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Moderní nástěnná samonosná polička s jednoduchým designem. Nosnost poličky je 5-kg v závislosti na druhu zdiva. V případě nestandardního druhu zdiva je nutné hmoždinky vyměnit za vhodný typ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky