pátek 18. prosince 2015

Kombinovaný sporák amica návod

Osvědčené provedení, moderní funkce a příjemný design. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Energetická třída A, programátor, displej, elektronické ovládání, bezpečnostní pojistky a OptiGas. Barva Bílá Plynová varná.

Má plynovou varnou desku se hořáky. V případě náhlého zhasnutí plamene se aktivují pojistky, které. Lehce čistitelný smalt uvnitř trouby Počet skel dveří trouby Výklopný odkládací prostor Objem trouby 62.


Plynový sporák AMICA SHM 58W je kombinovaný s elektrickou rúrou a prichádza v osvedčenom ale účelnom bielom dizajne. Je zakázáno: - úmyslně upravovat sporák pro jiný druh plynu a provádět změny na. PF(C) recenze a specifikace.


Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: AMICA sporak - Sporák - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.

Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Tento přístroj byl vyroben pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit.


Za tím účelem jsou označeny také obalové. Poradíme vám, ako si kombinovaný sporák vybrať, aké funkcie pre vás môžu byť užitočné a aké parametre si pri výbere všímať. Zároveň vám predstavíme najlepšie.


Celý popis a technické parame. Veľký priestor v komore rúry, rad inteligentných funkcií a kvalitné varné dosky vám uľahčia prácu a vďaka nižšej spotrebe energie sú navyše šetrné k životnému prostrediu. Pracuje úsporne a šetrne k životnému prostrediu, preto je tiež zaradený do.


Doba dodání: dostupný do dnů. Kombinovaný sporák AMICA sa nachádza v ene. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Prístroj so štyrmi plynovými horákmi vás zaujme elegantným bielym vyhotovením a klasickým gombíkovým ovládaním, ktoré je však doplnené moderným displejom.


P (C) ve stříbrném provedení je zařazen do energetické třídy A. Varná deska nabízí sklokeramické HiLight zóny různého výkonu.

Ukazatele zbytkového tepla upozorní na to, že jsou varné zóny ještě horké. Trouba sporáku o objemu l disponuje 4funkciami pečení. Amica SPF 28MZ W, biela. Elektrické zapaľovanie v gombíku. Stačí stlačiť gombík, následne otočiť a vybraný horák sa automaticky zapáli.


Zásady používania súborov cookie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


PF(W) do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. PF(W) obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky