pondělí 14. září 2015

Topinkovac eta

Zatímco se chystáte do práce nebo si dopřáváte pravidelné ranní protažení, topinkovač opeče váš toust rovnoměrně a přesně podle vašeho přání. Díky příkonu 9W to navíc zvládne dřív, než se stihnete převléknout z pyžama. Nudná klasika v podobě „chleba s něčím“ získá s praktickými pomocníky ETA úplně nový šmrnc. Elegantní světelná signalizace vás informuje o zapnutém spotřebiči.


Tlačítkem Stop můžete ohřev okamžitě ukončit. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Topinkovač disponuje funkcí rozmrazování a opětovného ohřevu. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Ve dvou komorách snadno připravíte dvě topinky zároveň a díky výběru ze šesti stupňů ohřevu budou vždy propečené podle vašich představ.


S ETA ELA topinkovačem si vychutnáte ty nejlepší topinky. Samozřejmostí je také tácek na drobečky. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Prach si najde cestu všude, včetně vašeho toustovače. Vysoký příkon zajistí rychlé nahřátí zařízení. Toustovač má všechny důležité. Vybírat si můžete sortiment už od 2Kč. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Každý den vám totiž během chvilky připraví snídani, nad kterou se na stole jen zapráší. Velmi kvalitní a bytelné nerezové provedení našeho toasteru Sage BTA7připraví křupavé toasty nebo také silnější chléb.


Rychle a snadno opečené tousty jsou ideální téměř k. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Gorenje je výrobce kvalitních domácích spotřebičů přátelských k životnímu prostředí. Má dvě komory pro kusy topinek. Pokud jste si špatně nastavili časovač, nevadí, je tu tlačítko STOP pro okamžité ukončení ohřevu.


V pracovních komorách pohodlně připravíte dvě rovnoměrně opečené topinky a můžete využít stupňů opékání. Skvělá a rychlá snídaně pro každý den. Pokud máte chuť na topinky, ale máte jen zmražené pečivo, vůbec nevadí. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Multifunkční topinkovač.


A křupavé pečivo je na světě. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky