pondělí 7. září 2015

Sud 200 l plastový

The Series Is The Latest Generation Of Our 4xPickup Truck. Built To Perform The Toughest Jobs In The Most Challenging Conditions. Great Offers Across Our Range. Contact Mitsubishi Dealer Near You!


Dodávka = predmontované, konečnú montáž vykoná zákazník. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Plastové sudy nabízíme pro zahrádkářské účely, do potravinářského, případně do chemického, elektrotechnickém či automobilovém průmyslu.


Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L -Ring (pevné víko, které nelze odendat). Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Barel 220l na dažďovú vodu.


Kónický plastový sud Rain, 2l. Vhodné jsou zejména na zachycení dešťové vody např. Sudy jsou dodávány včetně víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.


Sudy jsou opatřeny na třech místech (5l verze na jednom) montážní plochou k. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Plastový sud s objemem 2l se šroubovacím víkem s těsněním. Díky svému tvaru je su. Sud je vhodný i pro použití v. V ponuke viacero typov.


Plastový zelený okrúhly sud na dažďovú vodu 2l je ideálnym pomocníkom pre záhradkárov a chalupárov. Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej vody, ktorú možno následne používať napríklad na zalievanie. Pre ľahké odčerpanie vody má sud kohútik a možno uzavrieť vekom, ktoré je tiež súčasťou balenia. Stojan na sud plastový otočný pro sudy a 2l. Rozměry 4x 6x 3mm.


Certifikát UN dle předpisů ADR. Sud plastový ROTO 2L classic. Predam tieto plastové sudy. Su vhodne na výrobu ovocneho kvasu,na uskladnenie obilia a pod. Maju objem 2litrov,mám ich kusy,sú k nim aj vrchnaky,cena je eur za kus.


Dom a záhrada - 200l sud bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nakupujte online na Kwesto.


PH Podstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Plastové záhradné sudy na dažďovú vodu s objemom 2litrov s výpustným kohútikom sú vyrobené z PP materiálu. Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a tiež zelená farba. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem.


Sud 200 l plastový

Splňují také náročné požadavky pro styk s potravinami. Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro. Výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také provedení v zelené barvě, díky kterému splynou s okolím.


V zimních měsících je třeba sudy uskladňovat v prostorách, kde teplota. Vhodné sú najmä na zachytenie dažďovej vody napr. Sud y sa dodávajú vrátane veka a nenamontovaného výpustného kohútika. Doprava ZDARMA – Zboží skladem – Záruka let. L sud , pozinkovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm.


Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu. Objednávajte si produkty z oblasti Vypúšťací kohútik pre plastový sud – 200l , Tap for 2- l plastic drum with 2-inch connector z internetového obchodu. Použitý plastový sud (vymytý) o objemu 2litrů s odmínacím víkem a pákovým uzávěrem.


Jedná se o levnou variantou nového sudu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky