čtvrtek 3. září 2015

Sud na vodu 200l

Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Sud Gna dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem. Cena dopravy 19- za jakékoliv množství sudů - Česká pošta. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Sud na dažďovú vodu 200l PH s kohútikom a vekom.


V spodnej časti je výpustný kohútik pre pohodlné napúšťanie v. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.


Hodnocení produktu:. Jak uskladnit sudy a nádoby na dešťovou vodu v zimě. Více de dozvíte v našem blogu RADY A TIPY. V naší nabídce dále naleznete: podstavec pro sud na dešťovou vodu 2L nebo 3L.


Vhodné pro vyvýšení nádoby a snadné vypouštění vody z kohoutku. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Garden Lake Range 200L - zelený.


Nádoba - sud na vodu o objemu 200L , včetně kohoutku na vypouštění vody. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního. Podstavec pod sud na dešť. Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu je praktickým doplňkem každého zahrádkáře. Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká.


Sud na vodu 200l

Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční. Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up. Materiál, z ktorého je sud na úžitkovú vodu vyrobený, dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. Kohout je vložen uvnitř sudu.


Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA. SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného plastu pro účely skladování vody. Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte místo. Víko chrání vodu před znečištěním.


Do spodní části sudu vyvrtejte otvor a kohoutek do něj. Součástí balení je výpustní kohoutek. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sud.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky