středa 23. září 2015

Chladničky no frost system

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vždy by mala byť zaplnená na a viac, aby fungovala čo najlepšie a nezvyšovala sa jej spotreba energie. Systém no frost v mrazničke (v chladiacej časti to už asi všetky chladničky majú) zaručuje, že sa mraznička sa nemusí odmrazovať, ale tieto chladničky majú jednak vyššiu spotrebu elektrickej enerigie a aj cenu.


Takže som si zvolila zlatú strednú cestu a to chladničku so systémom low frost , čo znamená, že tvorba námrazy.

Funkce No frost omezuje výdej energie a vytváří uživatelsky přívětivější prostředí. Chladničky a mrazničky bez technologie No frost vytvářejí při chlazení a mrazení le který se po čase musí odstranit. Tento proces je časově a energeticky náročný, protože při opětovném zapnutí musí spotřebič znovu vychladit. Názor, že funkcia no frost je zbytočná absolútne nechápem.


Mám nofrostku a nemenila by som za nič na svete. V pôvodnej chladničke sa sem-tam žliabok upchal a voda vytekala. Chladničky od spoločnosti LG sa vyznačujú veľkým priestorom, inteligentnými funkciami a prémiovým štýlom. Navyše obsahujú množstvo najnovších inovácií a vyrábajú sa v rôznych typoch vrátane nasledujúcich: Chladničky s dverami amerického typu ponúkajú najnovšie výdobytky v oblasti chladenia potravín v kombinácii s ohromnou úložnou kapacitou.


Pozrite si tiež ostatné modely chladničiek od LG.

Chladničky ponúkajú tiež špeciálne beznámrazové technológie, vďaka ktorým chladničku nebudete musieť odmrazovať vôbec alebo aspoň tak často. Můžete vybírat z mnoha chladniček, ale vy si pokaždé nějaké oblíbíte. No Frost technológia je úsporná a šetrí vašu peňaženku. V perfektním stavu vydrží až dní! Beznámrazový patentovaný systém 6. Nemusíte tráviť niekoľko hodín naraz, ako tomu bolo predtým.


Akumulačná doba chladničky je hod. O rozmrazovanie sa stará beznámrazová technológia True No Frost. Nepoužívají freon, který ničí ozonovou vrstvu. Skutečnost, že technika dobře známého výrobce je pohodlná a praktická, mnoho zákazníků říká.


Všechny jsou pozitivní a nestranné. To znamená, že výrobky nejsou peremerzayut. Naše kompletní nabídka chladniček s mrazničkami. Od Family Hub po americké a vícedveřové chladničky.


V různorodé nabídce ledniček Samsung určitě najdete tu pravou pro vaši domácnost. Chladničky Whirlpool jsou vytvořeny s důrazem na dokonalou funkčnost a inovativní technologie spolu s nadčasovým designem – jednoduché linie a nerezové materiály podtrhují elegantnost. K dispozícii sú jednokomorové a dvojkomorové jednotky so spodným a horným umiestnením mrazničky.


Pozrime sa, ako zvoliť najvhodnejší typ v závislosti od našich potrieb. Indesit domáce spotrebiče na ruskom trhu boli vždy v dopyte.

Klarstein Grand Host L, kombinace chladničky s mrazničkou, prosklené dveře, černá. Poskytuje také hodně čerstvého a mrazícího úložného prostoru, který je vhodný na velké nákupy i na. Ak nie, prečítajte si Moderné chladničky. A vráť sa vysporiadať s otázkou jej nevyhnutnosti.


Pod těmito vzletně znějícími názvy se skrývá velice praktická a pokročilá funkce chladniček a mrazniček, jejíž princip je ale veskrze jednoduchý a snadno pochopitelný. Teplota a vlhkost v lednici zůstanou konstantní, a proto udržuje jídlo chutnější a čerstvější po delší dobu. Technologie Total No Frost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky