čtvrtek 10. září 2015

Dětská úklidová sada

Dětská úklidová sada

Balení obsahuje kbelík s odkapávačem a vytírací mop. Vhodné pro děti od let. Plastová dětská sada na úkli pro všechny malé uklízečky a pomocnice v domácnosti, která obsahuje kyblík, mop, lopatku, velký smeták, malý smetáček a čisticí prostředek. Používáním tohoto webu s tím souhla. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Je to skvělý způsob, jak učit děti od útlého věku k čistotě a pořádku. Esteticky a důkladně vyrobena.


Praktická souprava obsahuje odpadkový koš, smetáček, metličku a rukojeť. Uklízecí sada pro malé pomocníky v domácnosti! Pomůžeme Vám vyřešit problém, jak přesvědčit děti, aby poslušně jedli. Dětská sada příborů - nářadí.


Tato dětská sada příborů je barevná a má tvar pracovního nářadí. Kupte svému malému synovi tuto sadu příborů a uvidíte, jak rád bude u oběda či večeře poslušný. S tímto příborem může dítě jíst. Tato sada učí Vaše dítě udržovat pořádek a zároveň zaručí skvělou zábavu na dlouhé hodiny. Obsah balení: vysavač se smetím (kuličky) houbička lopatka smetáček mop metlička čisticí prostředek Pro děti od let.


Děti se naučí dbát na čistotu a pořádek svého pokojíčku. Clean Home Écoiffier je úklidová sada vhodná pro chlapce i dívky od měsíců. Souprava na úklid obsahuje doplňků, ke kterým patří ruční vysavač, koště, vědro a další. Součástí sady je koště s odpojitelnou plastovou rukojetí a popelnice s malým smetáčkem. Celá dětská sada je lehká a jemná na dotek, nesmí chybět ve výbavě žádné malé pomocnice.


Prostřednictvím soupravy na úklid pro děti. Rozhodně se přimlouváme za dětský nábytek, který je vymyšlen a vyroben právě s ohledem na malé uživatele a poslouží jim tak lépe, než vybavení, které jste vyřadili z jiných místností bytu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. VILEDA - krásná nová úklidová sada od firmy KLEIN pro malé pomocníky v domácnosti.


Prodám DĚTSKÁ ÚKLIDOVÁ SADA pro panenky (NSR) - 50. Cena 450Kč Upřednostňuji osobní převzetí. Vyrobeno z růžovo-bílého plastu.


Tato úklidová sada se postará, že formou zábavy si bude udržovat pořádek ve svém pokoji. Smeták je skládací, takže se vleze i do menší bedničky na hračky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky