pondělí 28. září 2015

Delícia tescoma

New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Griddle grill PRESIDENT. Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings.


Find out all the details about the product line Delicia ! Wavy edge pan with removable bottom DELÍCIA , 24xcm.

Pizza pan DELICIA ø cm. Perforated pizza pan DELICIA ø cm. Bundtform pan DELICIA ø cm. Frankfurt ring mould DELICIA ø cm. Angel food cake pan DELICIA ø cm. Heart-shaped pan DELIC.


You will find every size and shape you nee with high quality non-stick coating and easy to clean. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Mérőedények, mérlegek és hőmérők.

Produkty z linie najdete v těchto kategoriích. Liter Glass Measuring Vessel Customers who bought this item also bought. This shopping feature will continue to load items when the Enter key is pressed.


In order to navigate out of this caro. The utensils are made of heat-resistant nylon (2°C) and are excellent to work in cookware with non-stick coating as it does not cause damage to the surface. Handle of resistant plastic and. Sütési eszközök és segédeszközök. Netroufáte si splétat těsto a přitom máte poctivou domácí vánočku rádi?


V čem vám Keramická forma vánočka DELÍCIA vyjde vstříc? S keramickou formou DELÍCIA připravíte vynikající domácí vánočku bez splétání těsta do potřebného tvaru. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit.


Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Vynikající pro přípravu tradičních italských těstovin typu fettucine, tagliatelle, pappardelle a lasagne i plněných těstovin typu tortellini, ravioli apod.


Ideální i pro přípravu. Vynikající pro snadné vykrajování různých velikostí cukroví z lineckého, perníkového i sušenkového těsta. Vykrajovátka jsou oboustranná, stohovatelná a dokonale skladná.


V čem je čokoládové fondue DELÍCIA výjimečné?

V elektrickém čokoládovém fondue DELÍCIA připravíte snadno a rychle lahodné fondue z bílé, hořké nebo mléčné čokolády. Pak stačí naporcovat jahody, banán, hroznové víno nebo mandarinku a připravené ovoce můžete v horké čokoládě namáčet a pochutnávat si. Cukrárske pomôcky DELÍCIA naviac uspokoja aj najnáročnejších profesionálov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky