středa 9. září 2015

Plynový vařič campingaz

Plynový vařič na kartuše levně Plynový vařič v přenosném kufříku pro rychlé použití. Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři. Připojení kartuše upínacím kroužkem je jednoduché, rychle a bezpečné. Sklápěcí raménka pro snadný transport.


Je vhodný pro nenáročné jednodenní pobyty v přírodě, do parku, na chatu, nebo na výlet.

Populární plynový vařič českého výrobce VAR vyniká spolehlivostí, dobrým výkonem, skladným a funkčním závětřím. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Gas Barbecues No smoke, no sweat. Our range of gas barbecues makes outdoor entertaining a breeze.


We’ve covered everything you need for easy barbecuing – electronic ignition, large cooking areas, easy grease collection, warming racks and minimal maint. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. TURISTICKÁ ZÁSTĚNA PRO VAŘIČ.


STABILNÍ PLYNOVÝ VAŘIČ SE ZAPALOVÁNÍM PIEZO TREK 500.

Campingaz Camp Bistro od 5Kč - Heureka. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Sklopná raménka vám ulehčí přenášení celého setu. Díky ergonomickému otočnému knoflíku lze jednoduše regulovat výkon vařiče. Doba provozu na kartuši, která je v setu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Tento turistický plynový vařič Bleuet Micro Plus má nový design. Další novinkou je systém připojení k plynové kartuši s názvem Easy-clic Plus, které usnadňuje a urychluje manipulaci s vařičem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Dva oddělené výkonné ho. Od té doby se stala světovým lídrem mezi výrobci outdoorového vybavení. CAMPINGAZ gril - plynový , kontaktní, RBS.


Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření.

Nejlehčí ve své kategorii. Speciální tvar ramének umožňuje kempingový vařič Bleuet lehce složita a uložit například do ešusu. Univerzální na všechny plynové kartuše CV Plus.


Vyrážíte na dovolenou, na vodu, nebo jen tak pod stan a šiknul by se vám menší, kempingový vařič ? PLYNOVÝ VAŘIČ SE ZAPALOVÁNÍM PIEZO TREK 5COMPACT. Kč (EUR 141) Jedno-hořákový plynový vařič kW. Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání. Turistický vařič Twister Plus Piezo (1) Přidat do porovnání.


Plynové vařiče jsou efektivnější a ohřejí tak obsah nádoby rychleji než klasické lihové vařiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky