úterý 1. září 2015

Škrabka na brambory victorinox

Rukojeť je vyrobena z plastu. Určeno pro praváky i pro leváky. Vhodné na brambory , zeleninu, ovoce apod. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.

Skladem- Kč s DPH Kč s DPH. Univerzální škrabka na brambory nebo rajčata. Victorinox výklopná boční. Nerezová pilková čepel, plastová rukojeť. VICTORINOX škrabka na brambory 5. Model s kvalitním ostřím a polypropylenovou rukojetí.


Díky ostré čepeli a malé mezeře mezi čepelí a vodicí lištou budou loupané plátky velmi tenké.

Vyberte si praktické škrabky z naší nabídky kuchyňského vybavení. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzie. Momentálne skladom kusov, viac kusov na objednávku. Mimoriadne obľúbený model s kvalitným ostrím a dr. Odpad je vyhazován přímo do popelnice.


Vyrábí nejen oceňované nože, ale i jiné nožířské výrobky. Celokovová praková škrabka na ovoce a zeleninu má kvalitn. Vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli. Tescoma škrabka na brambory PRESTO.


PRESTO - Vynikající pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod. Externí skla dní 5Kč bez DPH. Tip Škrabka na rajčata a kiwi V. USA pro veškeré složky své armády.


Profesionální kuchařská škrabka 7. Doporučuje se však ruční mytí.

Celonerezová škrabka na brambory (zeleninu) s otočnou čepelí. Tento e-shop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Její předností je dlouhá životnost.


Karl Elsner založil koncem 19. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Základní specifikace Škrabka J-Star. Kč Přidat do seznamu přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky