úterý 15. září 2015

Jablečný mošt 5l

Lahodná jablečná šťáva z ovoce dodaného od tradičních pěstitelů. Výrobek obsahuje jen přírodní cukry, při výrobě nebyly použity přidané konzervanty, aromata, cukry ani barviva. Hostětínský mošt jablko BIO 5L. Tradiční a stále jedinečný nápoj.


Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován, neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Složení: Podíl ovocné složky je 1 z jablečné šťávy.

Jablečný mošt 5l množství. Vyrábí se v srdci Bílých Karpat, z ovoce s láskou pěstovaného. Mošt je pouze pasterizován. Dále nabízíme dárkové balení (papírovou krabičku s držadlem), které obsahuje druhů našich výrobků o obsahu 2ml.


Nechám ustát několik hodin aby se usadil kal a pak stáčím do litrových lahvy od vína(je to praktické) po sterilizaci lahve zazátkuji takto mi vydrží i dva roky. Náš jablečný mošt není doslazovaný, přesto má velice příjemnou chuť plnou jablíček. Ta jsou všechna v bio kvalitě.


Nabízíme skvělý organický jablečný nebo hruškový mošt v třílitrovém nebo pětilitrovém systému bag in box.

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Firma vyrábí především jablečný mošt , produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Zpracováno šetrným způsobem, ošetřeno pouze šetrnou pasterací.


Obsahuje více než různých minerálních látek a stopových prvků, např. Pektin obsažený v jablkách není v žádném jiném plodu obsažen v takovém množství. Bohemia mošt vzniká zpracováním ovoce a zeleniny, která s výjimkou zázvoru pochází výhradně z České republiky. Děláme i velké množství moštu pro zákazníky, kteří ho chtějí za účelem výroby kalvádosu. V případě zájmu je potřeba nádoby na mošt dopravit předem.


Akční letáky a slevy na vouchery. Nemělo by se zpracovávat žádné nahnilé a zkažené ovoce a pokud se objeví plíseň, nepomůže ani vykrajování. Pasterizovaný, balený po 5litrech v plastovém Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Chuť i aroma jednotlivých šarží se lehce liší podle skladby odrůd a stupně konzumní zralosti. Existuje jich veliké množství druhů, velikostí, chutí i barev. Snad každý zahrádkář má na svém pozemku nějakou jabloň, občas dokonce s několika druhy naroubovaných odrůd. Přírodní cukr obsažený v moštu je vhodný i pro diabetiky, protože má příznivý poměr fruktózy, glukózy a sacharózy.


Cukr se rychle dostává do krve a je zdrojem potřebné energie, proto je jablečný mošt vhodným osvěžením při vyčerpání a únavě. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich. Zcela nevhodná jsou přezrálá a moučná jablka.

Uskladnění v lednici - stále raw mošt po dvou týdnech nijak nekvasí, při otevírání víčka nádoba ani neodfoukne, uskladňuju v 5l kanystru po kojenecké vodě. Pouze šetrně pasterován. Nejlevnější e-shop bio-kramek. Zboží za akční ceny, slevy.


Bohemia jablečný mošt 5l v akci najdete v akčním letáku Globus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky