úterý 8. září 2015

Digestoř potrubí

Kde koupit a jak sestavit odtahové potrubí digestoře. Při výběru ODSAVAČE PAR budete jistě hledat model, který je tichý a výkonný. Odsavač je však pouze jednou částí systému, který bude sloužit k odvedení nežádoucích par z Vaší kuchyně.


POTRUBÍ PRO DIGESTOŘ - VentilaPlast. DIGESTOŘ je pouze jednou částí systému, který bude sloužit k odvedení nežádoucích par a vůní z Vaší kuchyně.

Výkonné DIGESTOŘE dokážou nasát více jak 6mvzduchu za hodinu. Právě dobrá volba plastového potrubí k digestoři, které nevytváří zbytečné rohy a neprodlužuje cestu, rozhodne o tom, jakého odsávacího výkonu dosáhnete. Z hlediska hlučnosti to platí podobně, čím musí digestoř vynakládat pro odsávání vyšší výkon, tím je hlučnější!


U digestoře ani v potrubí nebyla zpětná klapka. Do domu proto otevřeným otvorem silně pronikal venkovní vzduch. Na první pohled je vidět, jak je digestoř i hadice na povrchu mokrá. Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden ven.


Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí ) delší než m, je lepší provozovat digestoř v recirkulačním režimu.

Průměr potrubí – nebudeme řešit výšku digestoře, tam je opět výběr závislý na prostoru ve vaší kuchyni. Zaměříme se spíše na jiný parametr, a tím je průměr odtahového potrubí. V případě, že nekupujete recirkulační digestoř , ho budete muset řešit. Plastové potrubí k digestoři VentilaPlast se vyznačuje rychlou a snadnou montáží. Výhodou systému VentilaPlast je velká nabídka komponentů jak v kruhovém tak hranatém provedení.


Poradíme, případně zajístíme následnou MONTÁŽ DIGESTOŘE i potrubí k digestoři, záruční i pozáruční servis a možnost otestovat vámi vybranou digestoř na prodejně v Praze. Pro vyvedení odtahu z digestoře mimo byt či dům provádíme JÁDROVÉ VRTÁNÍ. Na odtahovém vedení by mělo být co nejméně ohybů, doporučují se maximálně 2. Každý ohyb brání volnému pohybu odsátého vzduchu. Spočítejte objem místnosti. Podle výpočtu zjistíte, jak velký výkon od digestoře požadujete.


Ideálně by měla výsledný. Při výběru digestoře budete jistě hledat model, který je tichý a výkonný. Digestoře - odtahové potrubí.


Druhou, stejně důležitou částí, je odtahové potrubí. Jaké odtahové potrubí k digestoři zvolit?

Na trhu jsou digestoře, kterým stačí průměr odtahu 1mm. Tyto odsavače par jsou ale málo výkonné. Výkonná digestoř potřebuje odtahové potrubí o průměru 1mm. Existují i digestoře propojené s externím motorem, které vyžadují odtahové potrubí s průměrem 2mm. Nepotěší ani fakt, že odtahové potrubí není součástí balení.


Na jeho nákup proto nezapomínejte, abyste nebyli nepříjemně překvapeni. Celkově vybraná ostrůvková digestoř splňuje vše, co by od ní potencionální kupující mohl za danou cenu očekávat. Hranaté plastové potrubí pro zabudování do kuchyňské linky. Skladem prodejny Praha Libeň a Palmovka.


Snadná a rychlá montáž i pro domácí kutily. Využití: Potrubí k digestoři, potrubí k rekuperaci, odvětrání koupelny a wc, centrální odvětrání domu nebo bytu. Každá digestoř obsahuje elektrický ventilátor.


Když hovoříme o výkonu kuchyňské digestoře, nemyslí se tím výkon resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky