středa 16. září 2015

Mřížka ke krbu

Kompletní sortiment krbových mřížek Kratki, klasické průchozí, se žaluzií, otevíratelné, tunelové mřížky, talířové ventily, příslušenství pro upevňování a připojování ventilačních mřížek na rozvody vzduchu. Mřížka se dá ze stěny krbové obestavby lehce vyndat a tím pádem jí můžete udržovat stále čistou. Prodáváme mřížky čtvercové nebo obdélníkové, které slouží k clonění ventilačních otvorů a zároveň jsou doplňkem celého krbu. Pokud chcete, aby mřížka ke krbu působila nenápadně, doporučujeme objednat si mřížku v bílé barvě.


Naopak mřížky v designu chrom, stříbro nebo měď na sebe upoutají pozornost.

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům. Kovové zazdívací krbové mřížky do teplovzdušných krbů, kterými se přivádí konvekční vzduch ke krbové vložce.


Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka.

Krbové ventilační mřížky. Těch existuje celá hromada. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších. Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby.


Externí přívod vzduchu pro spotřebiče na tuhá paliva je fénoménem dneška. Takto přiváděný vzduch slouží pouze k hoření v topeništi, neslouží k rozvádění tepla po domě ani neplní žádnou jinou funkci. Po vytopení prostoru zákazník jednoduše mřížky umístěné na krbu zavře a po nahřátí obestavby krbu si užívá sálavé teplo a prodlouženou akumulaci.


A protože jsou na očích, měly by ladit se zbytkem interiéru. Rohová ventilační mřížka 300x500x100mm typ R Popis: Maximální pracovní teplota 180°C. Vyberte si z nabídky krbových mřížek tu, která nejlépe padne právě do vašeho domova.


Vetraci mrizka ke krbu produktů mřížka krb. Větrací krbová mřížka se používá k zakrytí ventilačních otvorů u krbů a je využitelná v exteriéru i interiéru. Nabízíme ventilační mřížky ke krbům v různých rozměrech a povrchových úpravách.


V nabídce najdete rovněž zděře k dopojení mřížek. AMSTAL krbová mřížka 16x45cm TREND černý mat.

Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. I po několikaletém provozu zachovává svůj původní lesk a odstín. Spotřebič má obvykle v zadní části speciální externí přívod vzduchu, ke kterému je pomocí kanálu vzduch pro hoření přiveden. Kovaná dvířka, větrací mřížky, schránky.


Naše umělecké kovářství nabízí stylová dvířka různých tvarů. Například ke krbu , k udírně, jako vymetací dvířka, dvířka HUP,vestavěné schránky,či jako kryt k rozvaděči. Příslušenství ke krbu v e-shopu HORNBACH. Pokud čistíte nevychladlý krb, tak se vám budou hodit žáruvzdorné nebo teflonové rukavice. Pomocí lopatky na uhlí vyberte popel z vašeho krbu.


Popel pak vysypte do nádoby na popel. Pro bezpečnější domov ještě nezapomeňte položit před otevřený oheň krbovou zástěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky