pondělí 7. září 2015

Přípravek na broušení řetězu

Brousící přípravek se jednoduše namontuje na vodící lištu s řetězem. Rovnoměrné broušení řetězu s vysokou přesností. Přípravek STIHL 2vvám ulehčí práci s ostřením řetězu.


Přípravek na broušení řetězu

Jde o přípravek , do nějž lze vložit pilníky různých průměrů (nejsou obvykle součástí přístroje při prodeji) a následně ho pak nastavit na parametry, které vyžaduje. Motorové pily Ostřící přípravek na ruční broušení řetězů nebo pilník s. Díky za rady a své názory na ostření řetězů. Koupil jsem přípravek na broušení řetězů Oregon, který se nasazuje na lištu, rukou se potahuje řetěz pily a zub po.


Správně nabroušený řetěz. Přístroj na broušení je přizpůsoben pro Všechny velikosti pilníků. Postačí, když ho podle potřeby čas od času nabrousíte. Pokud řetězu na pile nebudete věnovat pozornost, nedojde jen k opotřebení samotného řetězu , ale také lišty. Opětovné ostrosti docílíte pomocí pilníku nebo přístroje na broušení řetězu , užitečným pomocníkem vám bude také sada pro broušení řetězu.


Pokud na břitu vidíte odrazy světla, není řezný zub ještě ostrý. Teprve když již nejsou vidět žádné odrazy světla, můžete předpokládat, že řezný zub je správně naostřený. Pořiďte si na broušení řetězu ty správné pomocníky.


Pilovací měrku, brousicí systém STIHL 2vnebo praktické vodítko s pilníkem. Při broušení řetězu je nutné dokonale zachovat úhel a sklon pilníku. Ten je vždy dán daným typem řetězu a vlastnostmi řezaného materiálu.


Přípravek na broušení řetězu

Pokud brousíme řetěz bez pomocných přípravků, nasadíme kulatý pilník do zubu tak, aby co nejlépe seděl v úhlu i sklonu. Hledáte přípravek na broušení řetězů ? Broušení provádíme pouze při pohybu pilníku směrem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil, vyvážení nožů.


Prodáváme kvalitní řetězy Oregon na pily všech značek. Objednání je snadné, zaslání rychlé. Vodítko s pilníkem Magg 4. Spirálový sek pro rychlé a hladké ostření S tímto vodítkem oilníku je zcela jednoduché nostřit řetěz a dodržet úhel a hloubku ostření Pro řetězy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Přípravek na broušení řetězu

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada obsahuje jeden pilník o průměru mm.


Práce nástrojem je velice snadná, broušení neprovádí přímo na pile, aniž by bylo nutné sundávat lištu a řetěz. Přístroj pro ostření pilových řetězů s možností upevnění na vodící lištu bez nutnosti demontáže. Přístroj zajišťuje rovnoměrné ostření při maximální přesnosti. Je vhodný i ke snižování omezovačů.


Přinášíme vám návo jak nabrousit řetězy na motorové pily krok za krokem. Rádi Vás přivítáme v našich kamenných prodejnách v České Třebové a Vysokém Mýtě. Kvalitní brusný kámen o dvou zrnitostech velmi hrubé škály.


Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou a je vhodný pro broušení pod vodou i olejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky