středa 2. září 2015

Pračka za odvoz brno

Pračka za odvoz brno

Porovnejte na Heurece ceny desítek obchodů a ušetřete při nákupu nové pračky! Cca dva roky stará lednice za odvoz. Lednice z neznámého důvodu nechladí, potřeba opravit.


Jinák velmi dobrý stav. Prosím, volejte jen pokud máte SPOLEHLIVOU možnost odvozu a odnosu z Prahy ve všední den v dopoledních hodinách. Inzerát platí do smazání.


Daruji za odvoz krabice různých velikostí. Byly přes zimu na balkóně, tak jsou ty velké vyšisované-zvlhlé a uschlé, ale funkční. Krabice to jsou z různých větších a menších nákupů (spotřebiče, boty, hry,). Viz ilustrační foto (pozor pár krabic si nechávám). Vhodné na uložení věcí ve sklepě či skladu, možná i na stěhovní.


Pračka za odvoz brno

Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Na opravu nebo na náhradní díly. Pračka do poslední chvíle fungovala. Jde zapnout, jde i nastavit program. Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla). Hledám starší funkční pračku za odvoz či symbolickou cenu, Brno a okolí.


Pračka za odvoz brno

Spotřebiče Protex nabízí díky velmi šetrnému bubnu Protex, účinné pokročilé technologii praní a systému praní OptiSense, který slouží k přizpůsobení jednotlivých cyklů, vynikající péči o oblečení. Za odvoz daruji starší šatní skříň se šatní tyčí a nástavcem. V nástavci je police a vše má dvířka (skříň na fotce vlevo, částečně složená). See actions taken by the people who manage and post content.


Nabízím pronájem zařízených pokojů i bytu pro Vaše zaměstnance nebo dělníky v Tanvaldě,možno krátkodobě nebo dlouhodobě. Odvoz z Prahy - Troje. Zadavatel k inzerátu nepřiloži. Skříňový, ponorný, po moji babičce, která na něm šila jako drak, v současnosti propadla informačním technologiím, takže má již jiné zájmy.


Pračka za odvoz brno

Jde o rodinný šicí stroj s rovným i entlovacím stehem s volbou délky a šířky stehu a možnost trvalého. Dáváme jí pryč z důvodu stěhování. Pro pračku si můžete po předchozí domluvě přijet. Mimořádně tichá pračka - Silent System PLUS. Až na kg praní prádla.


Možnost odloženého startu praní. Displej - díky LCD displeji poskytuje tato pračka přesnou kontrolu při výběru jednotlivých nastavení, včetně teploty a rychlosti odstředění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky