středa 23. září 2015

Konvice na čaj tescoma

Konvice a džbány na teplé i studené nápoje. Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Luxusní porcelánové nádobí vynikající pro slavnostní stolování. V čem nádobí CHARMANT vyniká?


Porcelánové nádobí s elegantním zlaceným okrajem je vyráběné i zdobené ručně. Je vynikající zejména pro slavnostní stolování a sváteční příležitosti. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění.


Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno ke stylovému podávání nápojů. Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, ledničky a myčky. Pěkná designová konvice. Vypadá to na kvalitní porcelán. Soudím tak aspoň podle jiných porcelánových výrobků zn.


Konvice na čaj tescoma

Tescoma , které už používám. Celý set s hrnky a šálky vypadá prostě dobře. Celá série Gustito je velmi povedená. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Vynikající pro přípravu a podávání čaje nebo kávy. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Veškeré informace o produktu. Skleněná nádoba je vhodná do myčky. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové.


Stačí kliknout na FAVI. Opatřeno hlubokým sítkem pro vyluhování čerstvé máty, meduňky, zázvoru, sušených šípků, ovoce apod. Tradiční vyluhovací sítko slouží pro vyluhování čerstvé máty, zázvoru, meduňky nebo. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj. Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.


Konvice na čaj tescoma

Hodnocení produktu:. Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat. Kvalitní čaj si přece zaslouží vhodné servírování!


Praktické a designové čajové konvice přichystají z pití čaje úžasný zážitek. Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky