středa 30. září 2015

Řeznické nože solingen

Free Shipping Available. Solingen a Icel a české sady řeznických nožů. Mezi řeznickými noži najdete především špičkové řeznické vykosťovací nože a špikovací nože , zabijačkové nože , nože na zabijačku. Nabízíme nože špalkové, vykošťovací, porcovací, stahovací, vyvrhovací nebo bourací.


V eshopu Kvalitní nože.

V nabídce naleznete nože vhodné k vykostění kuřete nebo šunky či k ořezání tučného masa a šlach, nože vhodné pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa stejně jako nože vhodné k filetování křehkých ryb i přípravě carpaccia. Sháníte vhodný nůž a nevíte, který si vybrat? Nabízíme řeznické nože pro profesionální i amatérské řezníky, kuchyňské nože vhodné pro kuchaře, učně, do každé kuchyně či gastro provozy. Nebo si můžete vybrat z výhodné sady nožů. Společným jmenovatelem všech nabízených výrobků je nejvyšší kvalita.


VIDEO - kostění masa (více NOVINKY) Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn. Videa jsou určena pro laickou veřejnost.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodej kvalitních kuchyňských a kuchařských nožů. Sady nožů, nože na zeleninu, filetovací, vykošťovací, japonské. Brousky, ocílky a bloky. Německý výrobce představuje záruku tradiční kvality v široké nabídce pro kované nože řad Master Line, Comfort line a Natura line.


Vykosťovací, špalkové nebo nože na kosti odolají náročným podmínkám řeznické práce. EZNICKÉ POTŘEBY - Nože DICK - ERGOGRIP - EXPERTGRIP - MASTERGRIP - STERIGRIP - DŘEVĚNÁ RUK. Wüsthof v široké cenové relaci, stačí kliknout! NOŽE NA RYBY - SADY NOŽŮ - NOŽE NA SÝR - NOŽE NA ŽEBRA - Nože KDS PROFILINE - Nože KDS BUBINGA - Nože KDS dřevo BUK - Nože KDS FROSTHARD. Dřevo BUBINGA: - Ocilky.


Vidličky Ocílky Magnetické lišty Sportovní nože Armádní nože Pracovní nože. Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. Rodinná manufaktura i přes moderní výrobní postupy zůstává věrna kombinaci vysokých požadavků na kvalitu a kvalitního řemeslného zpracování pro kuchyňské nože. Mrkněte na naši nabídku kovaných i nekovaných nožů v široké cenové relaci.


Prodáváme jednotlivé nože i sady kuchyňských nožů v dárkovém balení.

Nože na zeleninu, špikování, ryby, sýry, maso, asijské nebo řeznické , vše skladem! Dovolte nám se Vám představit. Jsme rodinná prodejna tradičních domácích a kuchyňských potřeb. Této oblasti se věnujeme více jak let.


Porcovací řeznický nože pro profesionály i hoby řezníky a kuchaře. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kuchyňské řeznické nože. V naší prodejně najdete široký výběr řeznických nožů pro domácnost i pro profesionální použití v provozech.


Velký výběr výrobců i provedení , například značky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky