úterý 8. září 2015

Oprava myčky fagor

Free Shipping Available. Check Out Fagor on eBay. Fill Your Cart With Color today! Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Od té doby se rozšířil sortiment servisovaných spotřebičů z původních oprav pračky o myčky, sušičky, elektrické a plynové sporáky a digestoře. Zaměřujeme se hlavně na záruční a pozáruční opravy uvedených značek: Beko, Blomberg a Malber. Dále pak na pozáruční opravy značek: Electrolux, AEG a Zanussi.


Také vás vždy zajímalo co se děje během mycího cyklu uvnitř myčky? Při servisu myček nádobí používáme plastový kryt, který nám umožní sledovat celý mycí prog. Popis závady: Myčka ukončí činnost pouze na studený program-oplachování. Při dalších programech ani po pěti hodinách nevypne, pořád jede. Na základě konzultace by to zřejmě mohlo být vadným teplotním čidlem nebo topením nebo obojím.


Záruční a pozáruční opravy myček nádobí. Na dně myčky je odtokový filtr a čerpadlo, ke kterým se snadno dostanete po vyndání košů. Dnešní myčky mají funkci aquastop, takže automaticky přeruší přívod vody do myčky, případně se samy vypnou, pokud z nich vytéká voda. Po zastavení myčky zkontrolujte těsnění dvířek a vyčistěte přívodní i odpadní hadici.


Prijedeme k Vám během několika hodin! Ceník služeb Za dobrou práci náleží přiměřená odměna. Náhradní díly - myčky nádobí FAGOR Porouchalo se kolečko, ucpala se myčka? Hledáte zkušeného opraváře myček, praček a sušiček prádla?


Obraťte se na náš elektroservis domácích elektro-spotřebičů a přesvědčte se o kvalitě našeho servisu a opravy praček a myček. Skupina Fagor se řadí mezi pět nejvýznamnějších výrobců bílé techniky v Evropě. Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky , sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky. Ověřeno našimi zákazníky.


Byl a to moje první objednávka a určitě ne poslední. Výhody: Rychlost dodaní byla excelentní, hned po objednání ho připravily a odeslaly. Mohl by mi někdo poradit s výše uvedeným typem myčky ? Zaručujeme Vám kvalitně provedenou opravu pračky, myčky a dalších elektrospotřebičů při použití osvědčených náhradních dílů a se zárukou nejméně měsíců. Oprava myčky Fagor 1VF-56IX.


Velmi rychle a ochotně vyřešena oprava myčky. Nabízíme rychlý servis za dobrou cenu. Rychlé jednání, seriozní ceny, příjemný přístup. TM Servis nabízí záruční i pozáruční opravy domácích spotřebičů v Libereckém kraji.


Fagor originál díl na jeden koš nutno objednat 2ks! Provádíme zejména opravy praček, myček, sušiček a sporáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky