pátek 25. září 2015

Krumpáč fiskars

Speciálně kalená ocel krumpáče zaručuje odolné ostří. Násada je na svém konci kónicky. Kvalitně okopaná a udržovaná půda je základ každé zahrady. Díky kvalitní násadě z materiálů Fibreglass, který je zpevněný skelnými vlákny, zdoláte kdejakou překážku. Tento silný krumpáč je skvělý pro údery do tvrdých povrchů.


Tento krumpáč se hodí na rozbíjení odolných povrchů a vykopáván. Tato násada je vyrobena z materiálu Fibreglass (plast zpevněný skelnými vlákny), který se vyznačuje dlouhou životností. Pokud hledáte odolný krumpáč.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hodnocení produktu: (recenzí). We put one through some real abuse by throwing and chopping with it. They actually thought it was good little lightweight axe. Fiskars Xchopping and wood splitting axes.


Rukojeť je ze speciálního kompozitního materiálu vyztuženého skelnými vlákny Fiberglass a během práce dodává její tvar potřebnou jistotu. Pevná násada krumpáče je vyrobena z materiálu Fibreglass s neklouzavým koncem snižujícím vibrace a jeho pracovní část z kované, pečlivě zakalené karbonové oceli. Jedna strana pro kopání Druhá strana pro uvolnění kamenů, pařezů, atd. Celková šířka pracovní části činí cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V naší nabídce můžete najít krumpáč od oblíbené značky FISKARS. Krumpáč je z kalené karbonové oceli, násada na krumpáč je kónicky zakončena, aby krumpáč z násady nevypadl.


Krumpáč fiskars

Tento web používá soubory cookie, které mu pomáhají poskytovat a zlepšovat služby. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací o produktu. Oranžová úchopová část je.


Pracovní část z karbonové oceli je velmi ostrá, perfektně sedí na násadě, nepohybuje a neklouže. Ideální řešení pro práci v tvrdé půdě s násadou tlumící vibrace. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Hlava je vyrobená z kalené uhlíkové oceli. Držadlo je z kompozitního materiálu vyztuženého skelnými vlákny. Povrch držadla z je neklouzavého elastomeru - pohlcujícího vibrace. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky